Sosyalde sistem belirtilmeden konu açanlara uyarı verilmeli mi?

Yetersiz bilgi vermek diye bir uyarı var zaten. Verilmediğini nereden biliyorsunuz?

Katılıyorum. Mesela konu açtığımız ekranda sistem bilgilerini yazabileceğimiz bir bölüm olmalı.
Seçmeli şekilde olsa yarısını boş bırakanlar, sistemi hakkında bilgisi olmayanlar olacaktır. Bilgiyi verecek kişiler zaten şu haliyle verebiliyor.
İmkan olmayan durumda eklenme özelliği önerilse anlarım da şu an bahsi geçen özelliğin herhangi bir gerekliliğini göremiyorum ben.

Örnek verin. Sistemini vermiyorsa da sorunun çözülmesini istemiyordur. Konuyu takipten çıkarsınız.
Ben zaten ceza değil konu açarken oluşacak istem bilgisi bölümü taraftarıyım. Hatta bununla ilgili konum da vardı. Ancak silindi mesajlar.
Yetersiz bilgi vermek diye bir uyarı var zaten. Verilmediğini nereden biliyorsunuz?

Seçmeli şekilde olsa yarısını boş bırakanlar, sistemi hakkında bilgisi olmayanlar olacaktır. Bilgiyi verecek kişiler zaten şu haliyle verebiliyor.
İmkan olmayan durumda eklenme özelliği önerilse anlarım da şu an bahsi geçen özelliğin herhangi bir gerekliliğini göremiyorum ben.
Doldurulmadığında hata verse.

Arkadaşlar merhaba, son günlerde sistemini yazmayıp "X oyunda kaç FPS alırım" gibi konuları çok görmeye başladım. Sizce de sistemini yazmayıp, kahinlik yapmamızı bekleyen arkadaşlara ceza gelmeli mi?
Bence ilk önce uyarı, ikinci seferde ise ceza verilmeli.

1655283753934.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı