burakk2014 Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2014 #1 Bu siteyi çok seviyorum ve başarılı buluyorum fakat onceki üyeliğinde birkaç soru sorduktan sonra bir daha soramadım soru sormak burda sınırlı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2014
Bu siteyi çok seviyorum ve başarılı buluyorum fakat onceki üyeliğinde birkaç soru sorduktan sonra bir daha soramadım soru sormak burda sınırlı mı?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 9 Temmuz 2014 #2 Hayır, istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz. Soru sormak sınırlı değildir. Kuralları ihlal ettiğiniz için ceza aldınız ve cevap yazamadınız. Hesaplarınızı birleştirdim. Kuralları okuyun lütfen: Technopat Sosyal Kuralları | Technopat Sosyal
Hayır, istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz. Soru sormak sınırlı değildir. Kuralları ihlal ettiğiniz için ceza aldınız ve cevap yazamadınız. Hesaplarınızı birleştirdim. Kuralları okuyun lütfen: Technopat Sosyal Kuralları | Technopat Sosyal