Sosyal'de TeamViewer

Y

Yılmaz ÇABUK

Ziyaretçi
@Recep Baltaş @MF @Ali Güngör ;
Bazı konularda biliyorsunuz ki sorunu olan arkadaş ya bilgisayardan anlamadığı ya da yapamadığı için sorunun tek çözümü TeamViewer ile bağlanıp sorunu çözmek oluyor. Hatta Recep abinin 4-5 kez bağlandığına şahit oldum. Biliyorum sosyal kuralların da bu yasak ama @Recep Baltaş bağlanıyorsa biz de bağlanmalıyız. Biz bağlanınca ceza yiyiyoruz. Yani demek istediğim eğer ki sorun çözüldükten sonra konuya nasıl çözüldüğü yazılmamışsa ceza verilmelidir. Sosyal Kurallarından da bu madde çıkarılmalıdır. Görüşlerinizi bekliyorum.

Size katılıyorum. Sorunun çözümünü çözen kişi de olsa yazıldıktan sonra bir sıkıntı yok. Herkes faydalanmış oluyor. Zira bilgisayardan pek anlamayan adama sorunun çözümü için forum sayfası 5-6 sayfayı buluyor.
Bir bildikleri var da o kuralı oraya koydular diyorum ama, Sosyal kuralları arasında bazı kurallar düzenlenmeli. Zira o kuralları bizzat kendileri çiğniyorlar.

Yazdıklarınız kısmen doğru olsa da katılmıyorum. Nedenine gelirsek, kötü niyetli kullanıcılar var. Dediğiniz gibi anlamayan insanlar olabiliyor gerçekten. O anda ki bir dosya paylaşımını bile farketmeyebilirler. Güvenlik açısından sakıncalı bir durum.

O kuralımız sadece sorunun uzunca anlatılıp çözülmeyen kişiler ile kullanmaktayız. Üyelere yasak olmasının sebebi her önüne gelen TW ile bağlan der ise sosyal'de soru sormadan önce araştıra yapan kişi "TW numaranı ver" cevabına mı uygulayacak? Bu şekilde sosyal olmaktan çok özel yardıma girdiği için TW yazılımı gereğince yasal değildir.
Kısaca uygun olmayan kuralımız bulunmamaktadır. Kuralları yönetimdeki kişilerin esnetmesi bu nedenledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…