- Makaleler
- 18
O resmi bulma şansınız var mı?
Saçmalık. Saatleri dahi koymuş oraya.
Büyük saçmalık ve görgüsüzlük. Zenginsen zenginsin, bize hava atınca ne eline geçecek, çok merak ediyorum. Sanırım bazı fotoğraflar kaldırılmış konudan.
Belki utanmıştır diyeceğim ama, neyse. Zenginin parası züğürtün çenesini yorarmış bende kitapları çıkarıp masaya vursam mı?Büyük saçmalık ve görgüsüzlük. Zenginsen zenginsin, bize hava atınca ne eline geçecek, çok merak ediyorum. Sanırım bazı fotoğraflar kaldırılmış konudan.
Arkadaş uzun bir tatile çıkarılmıştır diye tahmin ediyorum, çünkü son yazdığı konu o malum konu. Onun haricinde havasını attıktan sonra kaçmayı tercih etmiş de olabilir ama o da düşük bir ihtimal bence.
Cidden 25.000 TL'ye bu görüntüyü mü attı.25.000 TL i7 6700K Sistem
Yeni satın aldığım PC bileşenlerim; i7 6700 K (1.350 TL) MSI z170a gaming m9 ack (anakart)...www.technopat.net
![]()
Cidden 25.000 TL'ye bu görüntüyü mü attı.
Ben masadaki paralar ile misler gibi bir ekipman falan toplarım.
- 25.000 TL harcıyorsun ve masa küçük.
- Mouse pad dışarı taşmış.
- Kulaklık yok.
- Masa dandirik.
(Benim düşüncelerim bunlar.) Tabi herkesin zevki farklı.
Çok güzel bir sistem toplama konusuydu. Odayı falan da toplayıp anlatmıştı. Ama masanın üzerine görgüsüz gibi bir tomar para koyarak çekmesi ve övünür gibi bunu yayınlaması bütün güzelliğini alıp götürmüştüBuldum.
58.000 TL GTX 980 Ti Ev Eğlence Sistemi
Merhabalar, İşlerimden dolayı oldukça uzun süre sürmesine rağmen, evin bir bölümünü tamamen oyun, müzik, film ve eğlence & dinlenme alanı olarak hazırladım. Hep böyle bir ''eğlence alanı'' yapmak istiyordum. Ama önce iş, sonra eğlence olduğu için, şu an hazır. :) Sizlerle de paylaşmak istedim...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.