M.Emre Hectopat Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 319 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2014 #1 Konu ile alakasız olacak fakat ben neden videoları bu şekilde görüyorum ? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2014
Crian Hectopat Katılım 13 Kasım 2013 Mesajlar 648 6 Ağustos 2014 #2 M.Emre dedi: Konu ile alakasız olacak fakat ben neden videoları bu şekilde görüyorum ? Genişletmek için tıkla... Flash player'la alakalı bir durum sanırım en güncel sürümü indirin.
M.Emre dedi: Konu ile alakasız olacak fakat ben neden videoları bu şekilde görüyorum ? Genişletmek için tıkla... Flash player'la alakalı bir durum sanırım en güncel sürümü indirin.
M.Emre Hectopat Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 319 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2014 #3 Crian dedi: Flash player'la alakalı bir durum sanırım en güncel sürümü indirin. Genişletmek için tıkla... En güncel sürüm mevcut. Neyse konu dışına daha fazla çıkmayalım bari ceza alıcaz.
Crian dedi: Flash player'la alakalı bir durum sanırım en güncel sürümü indirin. Genişletmek için tıkla... En güncel sürüm mevcut. Neyse konu dışına daha fazla çıkmayalım bari ceza alıcaz.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 7 Ağustos 2014 #4 Flash player ile bir bağlantısı yok. Hosts dosyasını silin. DNS ayarınızı kontrol edin.