PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 25 Ocak 2021 #11 246941 dedi: Sosyal'de yaş sınırı kaç? Her siteye kayıt olurken yaş kısmını rastgele sayılar yaparım. Sosyal'e kaydolunca da öyle yapmıştım. Sosyal'de yaş sınırı kaç? www.technopat.net Burada Asım Demir yok demiş. Forumda yaş sınırı var mı? Birkaç forumda yaş sınırı vardı, bu forumda da var mı? www.technopat.net Burada UBerk var demiş. Genişletmek için tıkla... Yani var mı yok mu belli değil kısacası.
246941 dedi: Sosyal'de yaş sınırı kaç? Her siteye kayıt olurken yaş kısmını rastgele sayılar yaparım. Sosyal'e kaydolunca da öyle yapmıştım. Sosyal'de yaş sınırı kaç? www.technopat.net Burada Asım Demir yok demiş. Forumda yaş sınırı var mı? Birkaç forumda yaş sınırı vardı, bu forumda da var mı? www.technopat.net Burada UBerk var demiş. Genişletmek için tıkla... Yani var mı yok mu belli değil kısacası.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ocak 2021 #12 Varsa da sınır 5 falan sanırsam. Yani ben girebildiğime göre teknik olarak olmaması lazım.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 25 Ocak 2021 #13 Olsa da olmasa da herkes giriyor. vbios dedi: Abi abi anaokuluna gidiyorum pıtırcıkalar sınıfından birine aşık oldum. Genişletmek için tıkla... Bana mı?
Olsa da olmasa da herkes giriyor. vbios dedi: Abi abi anaokuluna gidiyorum pıtırcıkalar sınıfından birine aşık oldum. Genişletmek için tıkla... Bana mı?