Kosinüs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 1.443 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #11 Çoğumuz öğrenciyiz. Son sınavlarımız başladı. Okul bitsin forumu uçururuz.
Mert Mısırlı Hectopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 859 Makaleler 5 Yer Kocaeli, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #12 Silinen üye dedi: Çoğumuz öğrenciyiz. Son sınavlarımız başladı. Okul bitsin forumu uçururuz. Genişletmek için tıkla... Benim bitti bile
Silinen üye dedi: Çoğumuz öğrenciyiz. Son sınavlarımız başladı. Okul bitsin forumu uçururuz. Genişletmek için tıkla... Benim bitti bile
Kosinüs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 1.443 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #13 Mert Mısırlı dedi: Benim bitti bile Genişletmek için tıkla... Hayat sana güzel yarın tarih sınavı... Çalışmaktan gözlerim ağrıyor. Aynı anda Technopat'tayım
Mert Mısırlı dedi: Benim bitti bile Genişletmek için tıkla... Hayat sana güzel yarın tarih sınavı... Çalışmaktan gözlerim ağrıyor. Aynı anda Technopat'tayım
Koray Yılmaz Hectopat Katılım 16 Mayıs 2014 Mesajlar 90 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #14 Doğru Diyor @Silinen üye
Mert Mısırlı Hectopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 859 Makaleler 5 Yer Kocaeli, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #15 Silinen üye dedi: Hayat sana güzel yarın tarih sınavı... Çalışmaktan gözlerim ağrıyor. Aynı anda Technopat'tayım Genişletmek için tıkla... Başarılar, dostum.
Silinen üye dedi: Hayat sana güzel yarın tarih sınavı... Çalışmaktan gözlerim ağrıyor. Aynı anda Technopat'tayım Genişletmek için tıkla... Başarılar, dostum.
B Barış Şentürk Ziyaretçi 30 Mayıs 2014 #17 Gördüğünüz gibi yarım saattir sosyal'e girilmiyordu acaba nedeni nedir ? @Recep Baltaş @Ali Güngör
B burakk__ Kilopat Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 96 30 Mayıs 2014 #18 Bende de aynı sıkıntı vardı yarım saattir. Bende dns falan değiştiriyorum meğerse benden değilmiş sorun.
Bende de aynı sıkıntı vardı yarım saattir. Bende dns falan değiştiriyorum meğerse benden değilmiş sorun.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 30 Mayıs 2014 #19 Sorun yaşayanlar servis sağlayıcılarını ve dns kullanıyorsa yazsınlar. Eğer eşleşen olursa nereden kaynaklandığı bulunur. Sanırsam Superonline kullananlarda oluyor.
Sorun yaşayanlar servis sağlayıcılarını ve dns kullanıyorsa yazsınlar. Eğer eşleşen olursa nereden kaynaklandığı bulunur. Sanırsam Superonline kullananlarda oluyor.
B burakk__ Kilopat Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 96 30 Mayıs 2014 #20 Ttnet. Google, Yandex ve Open dns kullandım hepsinde de aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2014