Sosyalde yazdığım mesajları sadece üyeler görebilsin istiyorum. Bunun için sosyalde yapılması gereken ayarlar var mı?
Yani demek istediğim şey Google'dan girince herhangi bir konuya benim mesajlar görünmesin.
Başka bir tarayıcıdan bu konuya girdiğimde ben hariç diğer mesajları göremiyorum. Yani o kişiler nasıl gizlediyse yorumlarını bende öyle gizlemek istiyorum.
Başka bir tarayıcıdan bu konuya girdiğimde ben hariç diğer mesajları göremiyorum. Yani o kişiler nasıl gizlediyse yorumlarını bende öyle gizlemek istiyorum. Eki Görüntüle 951874
Onun söylediğiniz ile alakası yok. Üye olanlar ve ziyaretçiler aynı şeyi görmüyor. Ziyaretciler sayfayı daha gecikmeli görüyor. @Emre C bir konuda böyle demişti.
Başka bir tarayıcıdan bu konuya girdiğimde ben hariç diğer mesajları göremiyorum. Yani o kişiler nasıl gizlediyse yorumlarını bende öyle gizlemek istiyorum.
O kişiler gizlemedi. Üyeler anlık yenileme alırken ziyaretçiler almıyor. Bunu Technopat mı, yoksa Google mı yapıyor bilmiyorum ama durum bu. Muhtemelen önbelleğe alıp herkese onu veriyor ki sürekli istek almasın. Bir süre sonra ziyaretçiler de görebilecek buradaki her mesajı.
Başka bir tarayıcıdan bu konuya girdiğimde ben hariç diğer mesajları göremiyorum. Yani o kişiler nasıl gizlediyse yorumlarını bende öyle gizlemek istiyorum. Eki Görüntüle 951874
O konuda mesajlar gizlenmiş değil. Önbellek sistemi nedeniyle yeni mesajlar ziyaretçilere daha geç düşüyor. Mesela giriş yapmamışken varsayılan temayı değil de Dimension temasını seçerseniz güncel mesajları görebilirsiniz.