Sosyal'deki artı ve eksi düşünceleriniz

Eksileri, kendini değerli sanan, onlar olmadan forumun ilerleyemeyeceğini düşünen üyeler ki bunlar her forumda da var. O yüzden çok dert değil, görmezden gelmek yetiyor.
Artı olarak da, kesinlikle bilgili üyeler. Teknik destek kategorisinde en iyi forumlardan biri olduğumuzu düşünüyorum.

Çözüm saldırganlığı ve açgözlülük. Konu Dışı'nın mahvolmuşluğu, bencillikler, her şeyi bilirimciler. Eksi olarak bunları sayabilirim.

Eksi bu artısı ise hiç bilmediğiniz şeyin çözümünü biri biliyorsa Max 2Dk'da bulursunuz.

Herkes her yer de espri yapmaya çalışıyor. Adam bir şeyi merak edip konu açıyor başkası da gelip saçma sapan bir espri yapıp gidiyor.

Eksiler: Teknik bilgi gerektiren konulara cevap gelmemesi.
Artılar: Katı kurallar ve DA Forum'a benzememesi.
@Jayce @Enes3078
Ahahaha. Yanlış anlaşıldı. Demek istediğim nedense benim açtığım çoğu konuya cevap gelmemesi.

Her türlü siyasi konuda biten toksik kitle var. Arada ben de bakıyorum ama teknik konularda da insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Kimsenin kimseye saygısı yok. Linç yememek istiyorsanız solcu olmalısınız.
Moderasyona eleştiri yaparsanız 3 dk içinde ban garantiniz oluyor. Çok gördüm ve yaşadım.

Pozitif kısımları:
Kurallar güzel. Sosyal, iyi bölümlere ayrılmış. Her türlü konuda destek alabiliyorsunuz. Bilgili üyeler var.
Burada takılması hoş. En sevdiğim hararetli tartışmaların döndüğü konuları okumak. Tam aradığım aksiyon. Farklı fikirleri görebiliyor, insanları tanıyorsunuz.

Çözüm saldırganlığı ve açgözlülük. Konu Dışı'nın mahvolmuşluğu, bencillikler, her şeyi bilirimciler. Eksi olarak bunları sayabilirim.
Bir de ben ekleyeyim bunları ek olarak. Kendini adaletin başı olarak gören moderatörler, biraz laf atmış gibi olacak ama üzerine alınan artık.

Benim için en net eksi/sıkıntılı husus: Google ve YouTube üzerinden rahatlıkla cevaplanabilecek sürüsüne bereket sorunun burada konu haline getiriliyor olması. "A101'de süt satılıyor mu?" minvalinde bir yaklaşım olunca gerçekten cevap bile yazasım gelmiyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…