Sosyal'deki başlık düzenlemeleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Meslek
Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator.
Herkesin müzik zevki farklıdır, neden yasaklansın? Ben dinlerken hayattan soğumadım açıkçası.
Ahah bu sitede nasıl bir algoritma ya da düzeltme sistemi var? 🤪
Konu başlığı" Böyle şarkılar yasaklanmalı !!" idi. yayına girdiğinde nasıl olup da "Hayattan soğutan şarkılar yasaklanmalı"ya dönmüş anlayabilmiş değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlığınızda ünlemden önce boşluk vardı. Ayrıca başlığınız açıklayıcı değildi. Konunuzun başlığını gören birisi içeriği hakkında bilgi sahibi olamaz. Herhangi bir anlam değişikliği göremiyorum, hatta anlam karmaşası giderildi.

Siz müdahale etmeden önceki başlık "böyle şarkılar yasaklanmalı !"; "hayattan soğutan şarkılar yasaklanmalı" ya dönmüş.
Gerçekten de "boşluk" ve "noktalama işaretlerini" düzeltmişsiniz.

Neyse, başlığı eski haline getirebiliyor muyuz? Gerçek "noktalama" ve "boşlukları" düzelterek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu, şu, hangi, böyle kelimelerini içeren başlıklar konu içeriğini net şekilde anlatacak biçimde değiştiriliyor.

Dışarıdan bir kullanıcı bir şeyi araştırırken böyle, şu, bu tarzında arama yapmıyor, araştırmak istediği ne ise onu yazıyor ve aratıyor. İşte bu yüzden konu içeriğine en uygun başlığı koymaya çalışıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı