1 yıldır forumdayım, her fırsatta diğer forumları gömme çabasında olanlar var, diğer forumları kullanmıyorum fakat bu cidden gözüme battı. Bazıları kendilerini çok iyi vs. sanıyor fakat uzun süredir gözlemliyorum ve konular sürekli aynı konular, donanım bilgisi gerektirmeyen sürekli loop haline sarmış konular görüyorum. Bazı kişiler cidden bilgili ama %95 kendini bilgili sanan fakat sürekli aynı konulara aynı cevapları vererek forumdakilerin gözünde "çok bilgili" gibi görünen kişiler. Foruma herhangi bir sallama amacım yok, sadece son dönemlerde aklıma takılan bir konuyu dile getirdim.
"Loop"a sarmış konularla bilgili kişilerin bağlantısı nedir? Herkes kendi ilgi alanında bilgilidir zaten. Ben bilmediğim konuda yorum yapmayı uygun görmem ve çoğu kişi de uygun görmez. Bilgili dediğin kişilerin de iyi oldukları benzer konuları yanıtlamalarından doğal ne olabilir?
Belli başlı sorunların çözümleri bellidir zaten. Çözümün anlatım biçimini mi değiştirsin insanlar, bunu mu istiyorsunuz? Gereksiz polemik bence. Benim şikayetim bir konuya 10 tane aynı cevabın verilmesi olurdu..
Belli başlı sorunların çözümleri bellidir zaten. Çözümün anlatım biçimini mi değiştirsin insanlar, bunu mu istiyorsunuz? Gereksiz polemik bence. Benim şikayetim bir konuya 10 tane aynı cevabın verilmesi olurdu..