Sosyal'deki dolar düşecek diyenlere ne oldu?

Hocam sistemi toplu almak mı iyi sence yoksa her ay maaşım ile tek tek parçaları mı alsam dolar çok dengesiz.
Valla ne desem yalan olacak ama bence ürünleri tek tek ayrı sitelerden hangisinin fiyatı daha uygun bulunca almak daha mantıklı geliyor bana. Sabrın sonu selamettir derler ya. Tabi yine bilene sorman daha iyi olur.

Vallahi ne desem yalan olacak ama bence ürünleri tek tek ayrı sitelerden hangisinin fiyatı daha uygun bulunca almak daha mantıklı geliyor bana. Sabrın sonu selamettir derler ya. Tabi yine bilene sorman daha iyi olur.

Para biriktirip toplu alacaktım ama tek tek her ay 2 parça falan alsam daha iyi olur dolar artmadan hayırlısı.

Para biriktirip toplu alacaktım ama tek tek her ay 2 parça falan alsam daha iyi olur dolar artmadan hayırlısı.
Bir yandanda dolar sürekli artıyor, elini çabuk tutman lazım. Toplu almakta mantıklı geliyor. Türkiye'de ne kadar beklersen zararına. En kötü şöyle birşey yaparsın; ortalama birşey sistem toplarsın eline para geçtiğinde de zamanla upgrade edersin. Sanırım bu daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı