Sosyal’deki Ezberci İnsanlar

Bu aynı zamanda aynı saflarda beraber savaşma fırsatı
Yok tam olarak öyle olmuyor, mesela Jira ile birlikte genellikle aynı fikirde olup araya aldığımız üyeler oluyor ama yeri gelince birbirimize girdiğimiz konular da var burada. Konuya göre değişiyor destek işi.

@Tokiler Deneyebilirsin ama genellikle karşıt fikrimde oluyorsun. Hedef şaşabilir söyleyeyim.

Intel sisteme AMD işlemci mi önermiş raporlayın. Ancak stoklar gelirse ve indirim olursa hala alınır bir işlemci. Yalnız hocam SS almanız ayıp olmuş.

Haklısın herkes profesör gibi bir sistem alcam adam gelmiş bana powerboost PSU patlar sistemin çöp olur diyor (cidden patlamaz dimi ya)

Ancak şunu belirteyim bu konu kadar önemli bir konu da varsa. O da şu lanet haterlar, Intel işlemcilerin hepsi kötüdür moruq, AMD ekran kartlarının hiçbiri F/P değil moruq, RX 5700XT mi? Yok moruq o kötü 1050 Ti al moruq.

Katılıyorum, ben foruma kaydolurken daha anakartın tam olarak ne işe yaradığını bilmiyordum (anakartımdan anlaşılır zaten), şimdi biraz da olsa bilgi edindim burası sayesinde, ama hala birçok konuda eksiğim var, konulara bakıyorum bilgim varsa yazıyorum bilmiyorsam bir şey yazmadan çıkıyorum, bilmeden direkt hazır cevap veya kopyala-yapıştır yapanları da gerçekten anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…