Sosyal’deki Ezberci İnsanlar

Zamanında ben de yapmışımdır inkar edemem

Technopat Sosyal'de zaman geçirdikçe daha az ezbere konuşmaya başlıyorsunuz.

Ancak eskiden daha azdı çünkü hem daha az aktif üye vardı hemde daha araştırmacıydı üyeler.

Şimdi gidip birkaç SSD konusuna şu SSD sorunlu onu almayın deyip birkaç konu atsam biraz zaman geçtikten sonra forumun çoğunluğu o SSD'yi kronik sorun ilan eder

Hocam Sosyal AMD fanı kaynıyor onu çok iyi anladım artık görünen köy kılavuz istemez kendi fikrimizi söylüyoruz diye bizi günah keçisi ilan ediyorlar neyse ki gerçekler açıkça ortada.

AMD Ryzen 5 1600AF' de darboğaz yaşatır. Bu fanboyluktur. Ayrıca alsa bile soket yapısı, chipset vb. farklı. Ezbere konuşmak her zaman iyi değildir.

2017 yılında ben de böyleydim. Şimdi eski hesabımın yorumlarına bakınca utanıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Sosyal AMD fanı kaynıyor onu çok iyi anladım artık görünen köy kılavuz istemez kendi fikrimizi söylüyoruz diye bizi günah keçisi ilan ediyorlar neyse ki gerçekler açıkça ortada.
Ben de çok muzdaribim. AMD'nin sorunlarını söyleyemiyoruz linç edilme korkusundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…