OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 21 Temmuz 2024 #1 Nasıl bir soru bilmiyorum. Ama kaç yıldır şu forumdayım. Herkes erkek. Benim bildiğin kızlar da teknolojiyle çok ilgilidir. Şaşırdım açıkçası.
Nasıl bir soru bilmiyorum. Ama kaç yıldır şu forumdayım. Herkes erkek. Benim bildiğin kızlar da teknolojiyle çok ilgilidir. Şaşırdım açıkçası.
Felty Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #3 OnePC dedi: Nasıl bir soru bilmiyorum. Ama kaç yıldır şu forumdayım. Herkes erkek. Benim bildiğin kızlar da teknolojiyle çok ilgilidir. Şaşırdım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben de hiç kız görmedim. Technopat Meslek Lisesi.
OnePC dedi: Nasıl bir soru bilmiyorum. Ama kaç yıldır şu forumdayım. Herkes erkek. Benim bildiğin kızlar da teknolojiyle çok ilgilidir. Şaşırdım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben de hiç kız görmedim. Technopat Meslek Lisesi.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.312 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 21 Temmuz 2024 #4 Hayır, değil.
selef Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Yer Bohemian Grove Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2024 #5 Pek sayılmaz.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 21 Temmuz 2024 #6 OnePC dedi: Nasıl bir soru bilmiyorum. Ama kaç yıldır şu forumdayım. Herkes erkek. Benim bildiğin kızlar da teknolojiyle çok ilgilidir. Şaşırdım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Çoğunluklu erkek diyebiliriz.
OnePC dedi: Nasıl bir soru bilmiyorum. Ama kaç yıldır şu forumdayım. Herkes erkek. Benim bildiğin kızlar da teknolojiyle çok ilgilidir. Şaşırdım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Çoğunluklu erkek diyebiliriz.