Sosyal'deki Konular Bozuk Gözüküyor

Makaleler
3
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı olmaya çalışıyor.
Bazı konular normal gözükürken bazıları aşağıdaki gibi dağınık dağınık gözüküyor. Edge ile girdiğimde sorun yok, sadece Chrome'da var. Nasıl düzeltebilirim?
369312

Çerezleri temizleyip CTRL + F5 ile yenileyin sayfayı.

Adres satırının solundaki asma kilide tıklayın ve daha sonra çerez seçeneğine tıklayın.
Technopat.net ve www.technopat.net adreslerini kaldırıp CTRL + F5 ile sayfayı yenileyin.

Adres satırının solundaki asma kilide tıklayın ve daha sonra çerez seçeneğine tıklayın.
Technopat.net ve www.technopat.net adreslerini kaldırıp CTRL + F5 ile sayfayı yenileyin.
Halen düzelmedi. Daha doğrusu düzeldi, ben üye girişi yaptıktan sonra yine bozuldu.

Chrome ayarlarından çerez diye aratıp bütün çerezleri temizleyin.

Güncellemeler oldukça depolanan çerezler uyumsuz hale gelebiliyor. Temizledikten sonra güncel çerezler depolanır, sorun düzelir.

Sorunun kaynağı CCleaner programı. CCleaner ile TEMP ve %TEMP% klasörlerinin içeriği silindiğinde böyle olur. Şimdi herhangi bir başka site mesela Youtube sayfasını açsan da yine sorunla karşılaşırsın. F5 yap düzelir.

Sorunun kaynağı CCleaner programı. CCleaner ile TEMP ve %TEMP% klasörlerinin içeriği silindiğinde böyle olur. Şimdi herhangi bir başka site mesela Youtube sayfasını açsan da yine sorunla karşılaşırsın. F5 yap düzelir.
Önceden de CCleaner kullanıyordum ama dediğim gibi ilk defa yaşıyorum bu sorunu. Baktım hala devam ediyor CCleaner ayarlarından Chrome'u kaldırırım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı