Sosyal'e Geri Dönüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sen niye bu kadar sinirlendin ki ? Ben kendimce gereksiz olan bir şeyi dile getirdim. Senin kararına saygı duyduğumu da belirttim. En komiği de havalı havalı mesajlar ne alaka ? Eminim sen varsındır. Ne güzel güzel dostlar edinmişsindir. Bunlar zaten beni ilgilendirmez. Ben konularda arkadaşlara yeterince bilgim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum.

He şöyle bir şeyde var. Burda herkes özgür. Sen bir konu açarsın ben oraya fikrimi yazarım. Bu seni sinir de edebilir veya mutluda edebilir. Ben buraya sadece fikrimi özgür bir şekilde senide kırmamaya özen göstererek söyledim. Bu kadar basit.

Ama ben seni bilgilendirmek için yazmadım. Eski dostlarımdan biri dese ki konu gereksiz, eyvallah. Ama senin konuya tıklamana gerek bile yok. Sana göre gereksiz olabilir, bana göre değil. Her düşündüğünü söylemek zorunda değilsin. Tam mutluyum, bakıyorum biri saçma bilgi diye cevap yazıyor. Gel de çıldırma.

Ben sana göre mesaj atamam. Benim attığım mesajla mutlu ol veya üzül diye düşünmem. Fikrimi yazdım sadece. Buraya tıklayıp konuya mesaj yazmak en doğal hakkım. Her düşündüğümü de ister söylerim ister söylemem. Konuyu gereksiz yere uzatıyorsun şuan ben bir fikrimi paylaştım bu seni sinir etmiş olabilir eyvallah. Bu kadar uzatılcak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Kardeş karşı tarafın çıkışı tamamen hatalıydı fakat adam senden önce üye olmuş sen ona göre daha yenisin.

Empati dediğimiz şeyden haberiniz yok herhalde. Evet uzatılacak bir şey. Şuan senin yüzünden bilgisayarı balkondan atasım var ve bu senin yüzünden.
At o zaman ne diyeyim ? Bu yine beni ilgilendirmiyor. Son kez şöyle söyliyeyim sana. Seni bu konuda küçük düşürmek gibi bir amacım asla yok veya önemsiz biriymişsin gibi düşündürmek istemedim asla. Fikrimi yazdım diyorum sadece sen çok uzatıyosun bence. Tartışma başlatıcak cümleler kuruyorsun bana göre. Daha fazla yazmak istemiyorum bu konu üzerine bir mesaj.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…