K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.469 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #41 Önceki sayfalara bakmam çok uzun süreceği için göremedim. Ama bu sorun haftada birkaç gün yaşanıyor. Bizden kaynaklı mı? Sanmıyorum.
Önceki sayfalara bakmam çok uzun süreceği için göremedim. Ama bu sorun haftada birkaç gün yaşanıyor. Bizden kaynaklı mı? Sanmıyorum.
B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 19 Ocak 2021 #42 Bende de bugün aşırı bir yavaşlık var.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.643 Makaleler 18 Çözümler 58 19 Ocak 2021 #43 Silinen üye dedi: Başka sitelerde böyle bir sorun yok. Arkadaşın yaşadıklarını ben de yaşıyorum. Şu anda da bir yavaşlık var. Genişletmek için tıkla... Az önce de oldu sanırım, Cloud Flare sitenin geçmiş bir halini gösterdi çünkü. Yeter artık, bunlar kim acaba?
Silinen üye dedi: Başka sitelerde böyle bir sorun yok. Arkadaşın yaşadıklarını ben de yaşıyorum. Şu anda da bir yavaşlık var. Genişletmek için tıkla... Az önce de oldu sanırım, Cloud Flare sitenin geçmiş bir halini gösterdi çünkü. Yeter artık, bunlar kim acaba?
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.012 Makaleler 4 Çözümler 20 19 Ocak 2021 #44 Dün gece aşırı yavaştı site, bir konuya girmek çok uzun sürüyordu. Bir saat önce de hiç girmedi.
A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.633 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #45 Akif9748 dedi: Az önce de oldu sanırım, Cloud flare sitenin geçmiş bir halini gösterdi çünkü. Yeter artık, bunlar kim acaba? Genişletmek için tıkla... Aynen. Az önce giremedim acaba internette mi bir problem mi var diye düşündüm.
Akif9748 dedi: Az önce de oldu sanırım, Cloud flare sitenin geçmiş bir halini gösterdi çünkü. Yeter artık, bunlar kim acaba? Genişletmek için tıkla... Aynen. Az önce giremedim acaba internette mi bir problem mi var diye düşündüm.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #46 Recep Baltaş dedi: VPN ile bir ilgisi yok. İşlemi durdurum, hızlanacaktır. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir güncelleme veya başka bir işlem yapılacaksa gece saatlerinde çok kullanıcı aktif olmuyor.
Recep Baltaş dedi: VPN ile bir ilgisi yok. İşlemi durdurum, hızlanacaktır. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir güncelleme veya başka bir işlem yapılacaksa gece saatlerinde çok kullanıcı aktif olmuyor.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.491 Makaleler 1 Çözümler 19 19 Ocak 2021 #47 Shimada Sensei dedi: Threadripper'lar? 5950X? Genişletmek için tıkla... Onlar sunucu işlemcisi değil.
Shimada Sensei dedi: Threadripper'lar? 5950X? Genişletmek için tıkla... Onlar sunucu işlemcisi değil.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Ocak 2021 #48 Şu anda herhangi bir saldırı yok fakat Wordpress tarafındaki bir işlemden ötürü bir yavaşlık var. İşlemi durdurmama rağmen arka planda devam eden kısımları var. Bu yüzden bir süre daha yavaşlık olacak gibi.
Şu anda herhangi bir saldırı yok fakat Wordpress tarafındaki bir işlemden ötürü bir yavaşlık var. İşlemi durdurmama rağmen arka planda devam eden kısımları var. Bu yüzden bir süre daha yavaşlık olacak gibi.
Beyo_61 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #49 korsanplayer dedi: Dün geceden beri sosyale girmeye çalıştığımda yükleme ekranında bekletiyor, bu sorunla tek karşılaşan ben miyim? Genişletmek için tıkla... Bende de öyle.
korsanplayer dedi: Dün geceden beri sosyale girmeye çalıştığımda yükleme ekranında bekletiyor, bu sorunla tek karşılaşan ben miyim? Genişletmek için tıkla... Bende de öyle.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 19 Ocak 2021 #50 Şu an biraz daha düzeldi gibi.