Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Ocak 2021 #51 Şu anda herhangi bir saldırı yok fakat Wordpress tarafındaki bir işlemden ötürü bir yavaşlık var. İşlemi durdurmama rağmen arka planda devam eden kısımları var. Bu yüzden bir süre daha yavaşlık olacak gibi. Son düzenleme: 19 Ocak 2021
Şu anda herhangi bir saldırı yok fakat Wordpress tarafındaki bir işlemden ötürü bir yavaşlık var. İşlemi durdurmama rağmen arka planda devam eden kısımları var. Bu yüzden bir süre daha yavaşlık olacak gibi.
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #52 İsim vermek istemiyorum ve vermeyeceğim de. Bu başka bir forumda hiç böyle yavaşlama ve benzeri olaylar olmuyor. Sadece burada oluyor, neden?
İsim vermek istemiyorum ve vermeyeceğim de. Bu başka bir forumda hiç böyle yavaşlama ve benzeri olaylar olmuyor. Sadece burada oluyor, neden?
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 19 Ocak 2021 #53 Girerken sıkıntı çektim birkaç defa şu anda girebiliyorum fakat şu anda bayağı yavaş. Hocam şu an düzeldi galiba.
Girerken sıkıntı çektim birkaç defa şu anda girebiliyorum fakat şu anda bayağı yavaş. Hocam şu an düzeldi galiba.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 19 Ocak 2021 #54 Şu anda düzeldi. Aşırı yavaştı. Şimdi bir sorun yok gibi.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.246 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2021 #55 YAHYA NUROĞLU dedi: Onlar sunucu işlemcisi değil. Genişletmek için tıkla... EPYC'ler nasıl?
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 19 Ocak 2021 #56 Şu anda inanılmaz yavaş. 20 saniyede anca bir konudan diğerine geçebiliyorum. Sizde de öyle mi? Başka her yere çok hızlı bağlanabiliyorum ama.
Şu anda inanılmaz yavaş. 20 saniyede anca bir konudan diğerine geçebiliyorum. Sizde de öyle mi? Başka her yere çok hızlı bağlanabiliyorum ama.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.491 Makaleler 1 Çözümler 19 19 Ocak 2021 #57 Shimada Sensei dedi: EPYC'ler nasıl? Genişletmek için tıkla... Onlar sunucu işlemcisi.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 19 Ocak 2021 #58 Bende de çok yavaş. Pilot Bey24 dedi: Şu anda inanılmaz yavaş. 20 saniyede anca bir konudan diğerine geçebiliyorum. Sizde de öyle mi? Başka her yere çok hızlı bağlanabiliyorum ama. Genişletmek için tıkla...
Bende de çok yavaş. Pilot Bey24 dedi: Şu anda inanılmaz yavaş. 20 saniyede anca bir konudan diğerine geçebiliyorum. Sizde de öyle mi? Başka her yere çok hızlı bağlanabiliyorum ama. Genişletmek için tıkla...
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.246 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2021 #59 YAHYA NUROĞLU dedi: Onlar sunucu işlemcisi. Genişletmek için tıkla... Veee Xeon'ların içinden geçiyorlar.
YAHYA NUROĞLU dedi: Onlar sunucu işlemcisi. Genişletmek için tıkla... Veee Xeon'ların içinden geçiyorlar.
Furkan_Elci Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Ocak 2021 #60 İbrahim Gürel dedi: Sürekli DDoS saldırıları gerçekleşiyor. Sizlik bir şey yok yani. Genişletmek için tıkla... Hedefleri ne bu adamların anlamıyorum. İnsanlar bilgiye aç, burada yardım istiyor, onlar DDoS atıyor.
İbrahim Gürel dedi: Sürekli DDoS saldırıları gerçekleşiyor. Sizlik bir şey yok yani. Genişletmek için tıkla... Hedefleri ne bu adamların anlamıyorum. İnsanlar bilgiye aç, burada yardım istiyor, onlar DDoS atıyor.