M Mert4455 Kilopat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 295 5 Eylül 2022 #1 Technopat Sosyal'e girmek istediğimde "An unexpected database error occurred. Please try again later" hatası alıyorum. Siteye sadece bir konunun linkini kullanarak girebiliyorum anasayfaya erişemiyorum. Bu sorun sadece bende mi var?
Technopat Sosyal'e girmek istediğimde "An unexpected database error occurred. Please try again later" hatası alıyorum. Siteye sadece bir konunun linkini kullanarak girebiliyorum anasayfaya erişemiyorum. Bu sorun sadece bende mi var?
Çözüm Metin Eren Türkmen 5 Eylül 2022 Hatayı aldığınız zaman CTRL+F5 yaparak sayfayı yenilemeyi denediniz mi?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 6 Çözümler 425 Yer İstanbul 5 Eylül 2022 #2 Hatayı aldığınız zaman CTRL+F5 yaparak sayfayı yenilemeyi denediniz mi? Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS M Mert4455 Kilopat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 295 5 Eylül 2022 #3 Metin Eren Türkmen dedi: Hatayı aldığınız zaman CTRL+F5 yaparak sayfayı yenilemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkürler. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Hatayı aldığınız zaman CTRL+F5 yaparak sayfayı yenilemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkürler.