Sosyal'e ne zaman kaydoldunuz?

Hangi yılda Sosyal'e kayıt oldunuz veya olacaksınız?

• Oy verenlerin toplamı
    380
@Handsome Reis'ten bahsediyorsunuz sanırım.
Dediğiniz gibi etiketlediğiniz çoğu üye günün çok az bir vaktinde aktif oluyor, belki bazıları da bıraktı. Hem kendileri hem de burası adına üzücü bir durum.

Saygılar.

31 Mart 2016. Dün gibi hatırlarım. Uyarılar üstüne uyarılar yediğim, 140 TL'ye GTA V kaldıran ekran kartı, ilk konum. Halbuki diğer parçalar da Allaha emanetti. O zamanlar bu forum ne böyle diye çıkıp gitmiştim.

Bu konuya cevap yazmak için kayıt olmuşum. Onu da bir yerimden sallamışım.

2017'nin başlarında. Bilgisayar mı alacaktım, bir şey mi merak etmiştim hatırlamıyorum ama bu ikisinden biriydi kayıt olma sebebim. Bir arkadaşım önermişti burayı. İşleyişi, stili falan da hoşuma gitmişti. Başka bir foruma da bakmıştım daha önce bir problemim için hiç beğenmemiştim. Kimin ne olduğu belli değil, saçma sapan yazılar, kırk yıllık arayüz... Burası iyiydi, hala da iyi olduğunu düşünüyorum. Sıkıntılar yaşadım vs. ama süreç içinde insanlara yardım etmekten hala memnunum. Zaten insanların sorunlarını çözmesi, aradıklarını bulması buranın temel amacı.

Ha bu arada o teori çürümez çünkü teori değil, gerçek maalesef. Kimleri özlediğimi ben de bilmiyorum çünkü ben de yoktum. Yine de zamanında arkadaşlık ettiğim, insanlara önerdiğim, yakındığım ve muhabbet ettiğim herkesi özledim diyebilirim. Tek tek yazamam şimdi, onlar kendilerini biliyor.

@Neşeli Enginar ben de özledim ya. Zamanında çok eğlendik burada, hala arada bir hatırlayıp tebessüm ederim. Eskisi gibi olmaz tabii ama arada bir girip insanlara yardım etmeye çalışıyorum. Konu dışı kısmı biraz kurumuş. Bu arada Steam hesabımı temizlemek için herkesi arkadışlıktan çıkarmıştım, bazılarının kim olduğunu unutup sildikten sonra hatırlayıp üzüldüm bazen. O zamandan bir sen duruyorsun hala.

2018' de kayıt olmuşum. O zamanlar da @NookumPie arkadaşımız vardı favorim. Her konuda görüyordum. @Handsome Reis vardı, tarzı hoşuma giden. @Jira ' nın 30000 ifadesi vardı. 64000 olmuş. Bir kaç moderatör vardı yine tarzı hoşuma giden. Akif isimli bir arkadaşımız vardı galiba. Şu zamanlar hiç rast gelmiyor. Onun dışında adını hatırlayamadığım bir kaç arkadaşımız daha vardı. Şu an ki forum biraz gırgır şamata olayına yatkınlık gösteriyor gibime geliyor. Yine de zaman geçirmek güzel. İlk zamanlarda kardeşim kullanıyordu sadece bakıyordum, şimdi günümün yarısı yazılanları okumakla geçiyor.

Sözlüklerde millete sistem topluyordum sonra dedim ki acaba iyi bir iş çıkarıyor muyum bir de buraya sorayım. Sonra buradakilere ben toplamaya başladım

Eskiden gırgır konusu az vardı öz vardı, orada güler eğlenir devam ederdik. Şimdi full boş konular açılıyor, eski ortam kalmadı kimisi banlandı kimisi bıraktı kimisi sapıttı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…