Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2017 #1 Konu açacaktım ve içerisine resim yükleyecektim fakat hata verip duruyor. Resim sıkıştırma rehberi ile resimi sıkıştırdığım halde hata alıyorum. Nasıl çözebilirim?
Konu açacaktım ve içerisine resim yükleyecektim fakat hata verip duruyor. Resim sıkıştırma rehberi ile resimi sıkıştırdığım halde hata alıyorum. Nasıl çözebilirim?
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 17 Aralık 2017 #2 Nasıl bir hata alıyorsunuz? Resmin boyutunun 1 MB'dan düşük olması gerekiyor. Resmin çözünürlüğünü düşürün.
Nasıl bir hata alıyorsunuz? Resmin boyutunun 1 MB'dan düşük olması gerekiyor. Resmin çözünürlüğünü düşürün.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2017 #3 "Dosyanız yüklenirken bir hata meydana geldi. " Bu mesajı alıyorum. 1 MB dan düşük. Sıkıştırma programı ile yapıyorum ama olmuyor.
"Dosyanız yüklenirken bir hata meydana geldi. " Bu mesajı alıyorum. 1 MB dan düşük. Sıkıştırma programı ile yapıyorum ama olmuyor.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 17 Aralık 2017 #4 Uzantıyı .jpg veya .png olarak değiştirip dener misiniz?
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2017 #5 NookumPie dedi: Uzantıyı .jpg veya .png olarak değiştirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Uzantısı JPG idi. PNG'ye çevirdim yine aynı hata.
NookumPie dedi: Uzantıyı .jpg veya .png olarak değiştirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Uzantısı JPG idi. PNG'ye çevirdim yine aynı hata.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 17 Aralık 2017 #6 Kullandığın tarayıcı ne? Masaüstünden sürükleyerek atmayı dene. Chrome dışı bir tarayıcı kullanıyor isen Chrome ile dene.
Kullandığın tarayıcı ne? Masaüstünden sürükleyerek atmayı dene. Chrome dışı bir tarayıcı kullanıyor isen Chrome ile dene.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2017 #7 Jira dedi: Kullandığın tarayıcı ne? Masaüstünden sürükleyerek atmayı dene. Chrome dışı bir tarayıcı kullanıyor isen Chrome ile dene. Genişletmek için tıkla... Chrome ile deniyorum. Sürükleyip attığım zaman doluyor gözüküyor fakat herhangi bir işlem gerçekleşmiyor.
Jira dedi: Kullandığın tarayıcı ne? Masaüstünden sürükleyerek atmayı dene. Chrome dışı bir tarayıcı kullanıyor isen Chrome ile dene. Genişletmek için tıkla... Chrome ile deniyorum. Sürükleyip attığım zaman doluyor gözüküyor fakat herhangi bir işlem gerçekleşmiyor.
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 17 Aralık 2017 #8 Çözünürlüğü düşürmeyi denediğinize emin misiniz? İlk mesajımda belirtmiştim.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2017 #9 NookumPie dedi: Çözünürlüğü düşürmeyi denediğinize emin misiniz? İlk mesajımda belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğü nasıl düşürebilirim?
NookumPie dedi: Çözünürlüğü düşürmeyi denediğinize emin misiniz? İlk mesajımda belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğü nasıl düşürebilirim?
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 17 Aralık 2017 #10 En basitinden resmi paint ile açın "Yeniden boyutlandır" seçin. Açılan pencerede resmin netliğini bozmadan örneğin %70 oranında küçültün ve tekrar deneyin. Eğer çözünürlük daha da yüksek ise küçültme oranını yükseltin.
En basitinden resmi paint ile açın "Yeniden boyutlandır" seçin. Açılan pencerede resmin netliğini bozmadan örneğin %70 oranında küçültün ve tekrar deneyin. Eğer çözünürlük daha da yüksek ise küçültme oranını yükseltin.