2015 Haziranda başlayan forum serüvenimi bugün noktalıyorum.
Zaten birkaç aydır forumu düzenli takip edemem, teknolojik gelişmeleri takipte geri kalmam ve okulumun ağır basmasıyla foruma ara vermeyi düşünüyordum.
Bunu da öyle sessiz sedasız değil de, sizlere teşekkür ederek yapmak istedim.
Bir kez daha böyle güzel bir forum ortamı oluşturduğunuz için teşekkür ederim.
Asıl biz sana teşekkür ederiz...
Bugüne kadar seni hep iyi bildik. @Jira@Nazım Paşa@Selim C. Cezalı oldukları için yazamıyorlar ama onlar da senin için üzüldü.
Açık konuşmak gerekirse forumdaki ''KALİTELİ'' insanlar birbir gitmesi beni çok üzüyor işi bileni de moderatör yapıyorlar.
Bence İbrahim sayılı ''Gerçek Technopattı''.
Beraber az mı sistem toplamadık, işlemcin bozuldu beraber üzüldük, MSI'dan nefret ettin biz de nefret ettik, beraber az mı ''ışıklı mışıklı'' RAM seçmedik ha?
Umarım geri dönmen dileğiyle ama ne olur fazla özletme bizi, varsa hakkın helal et benden yana helal olsun.
Geleceğin her şeyden önemlidir. Sosyale vakit ayıracağın günler gelene kadar burası kapanmadığı süreçte belki bizler isim değiştirmiş ya da gitmiş olacağızdır sen yine gelir takılırsın. Kendine iyi bak.
Konu kapanmadan yazayım. Etiket gelmemiş göremedim. Dönüş yolunuzu gözleyeceğim, hayatınızı iyi yaşayın hocam. Bana öğrettiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Hoşçakalın, esen kalın...