Güncelleme konusunda ne kadar takıntılı olduğumuzu bilmeyen kaldı mı? Sizlere güncelleyin deyip kendimiz eski sürümlere takılı kalmıyoruz Yarım saat önce XenForo'nun yeni 2.1.6 güncellemesi çıktı ve biz de hemen bu sürüme geçtik.
Hata düzeltmelerine ek olarak bu sürümle birlikte Sosyal'e IGTV videolarını ve Facebook story.php uzantılı paylaşımları da ekleyebilirsiniz artık.
Şu etiket sorununu bir çözemediniz gitti Eklenti yapımcısına mesaj düzenleyince etiketler işlemiyor diye tekrar bildirin.
Ek olarak yazı renkleri birazdahafazla arttırma isteği yapılabilir (aciliyeti yok), Türkçekarakterde sorun oluşturmayacakyeni fontlareklenebilir(consolas gibi).
Siz geç kalmışsınız güncelleme de Geçen hafta yayınlanmıştı. Yakında XenForo 2.2 sürümü geliyor ve bir çok yenilikle birlikte.
Ben geçen hafta sunucumu da update ettim. Centos 7.7 ve PHP 7.3.12 ile beraber sorunsuz optimize oldu.
Siz geç kalmışsınız güncelleme de Geçen hafta yayınlanmıştı. Yakında XenForo 2.2 sürümü geliyor ve bir çok yenilikle birlikte.
Ben geçen hafta sunucumu da update ettim. Centos 7.7 ve PHP 7.3.12 ile beraber sorunsuz optimize oldu.