Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 25 Aralık 2020 #1 Sosyal'de dil olarak İngilizce seçtim ve İngilizce kullanıyorum, birisine beğeni atarken bir şey fark ettim. Beğeni yerine "Like" yazılmış, doğal bir şekilde. Ama sorun burada değil, Muhteşem ve İnanılmaz gibi emojiler Türkçe yazılmış, neden?
Sosyal'de dil olarak İngilizce seçtim ve İngilizce kullanıyorum, birisine beğeni atarken bir şey fark ettim. Beğeni yerine "Like" yazılmış, doğal bir şekilde. Ama sorun burada değil, Muhteşem ve İnanılmaz gibi emojiler Türkçe yazılmış, neden?
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 25 Aralık 2020 #2 Çevirilmeyen bir sürü yer var.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 25 Aralık 2020 #3 Lodge dedi: Çevirilmeyen bir sürü yer var. Genişletmek için tıkla... Evet ama bunun çevirilmesi zor değil ki? Sonuçta "Beğeni" değil de "Like" yazıyor, "Muhteşem" yerine "Amazing" gibi çeviriler yapılamaz mı? Muhteşemin İngilizce hali "Amazing" değil ama örnek olsun diye verdim. İnanılmaz yerine "Amazing" yazmak bence gayet iyi olur.
Lodge dedi: Çevirilmeyen bir sürü yer var. Genişletmek için tıkla... Evet ama bunun çevirilmesi zor değil ki? Sonuçta "Beğeni" değil de "Like" yazıyor, "Muhteşem" yerine "Amazing" gibi çeviriler yapılamaz mı? Muhteşemin İngilizce hali "Amazing" değil ama örnek olsun diye verdim. İnanılmaz yerine "Amazing" yazmak bence gayet iyi olur.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.980 Makaleler 1 Çözümler 561 25 Aralık 2020 #4 Gözden kaçmıştır, düzeltilir. @Recep Baltaş, @Ali Güngör, @Mithat Berhan.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 25 Aralık 2020 #5 Bir sürü çevrilmeyen, eksik yer var. Raporlayarak düzeltilmesini sağlayabilirsiniz.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 25 Aralık 2020 #6 Ardaaa11 dedi: Evet ama bunun çevirilmesi zor değil ki? Genişletmek için tıkla... Bunun için bir konu açılmıştı diye hatırlıyorum. Oraya yazabilirsiniz.
Ardaaa11 dedi: Evet ama bunun çevirilmesi zor değil ki? Genişletmek için tıkla... Bunun için bir konu açılmıştı diye hatırlıyorum. Oraya yazabilirsiniz.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 25 Aralık 2020 #7 Lodge dedi: Bunun için bir konu açılmıştı diye hatırlıyorum. Oraya yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konu linkini paylaşır mısınız?
Lodge dedi: Bunun için bir konu açılmıştı diye hatırlıyorum. Oraya yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konu linkini paylaşır mısınız?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.249 Makaleler 42 Çözümler 274 25 Aralık 2020 #8 Daha sonradan eklenen ifadeler olduğu için Türkçe kalmış olabilir. Durumu ilettim. Başka hatalı veyahut çevirilmemiş yer var ise rapor sistemi üzerinden belirtebilirsiniz.
Daha sonradan eklenen ifadeler olduğu için Türkçe kalmış olabilir. Durumu ilettim. Başka hatalı veyahut çevirilmemiş yer var ise rapor sistemi üzerinden belirtebilirsiniz.