Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 28 Mart 2021 #121 Pikachewie dedi: Bence etsinler hak ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Etmemeliler. Amaçları her ne olursa olsun bir anneye küfür edilmez. shocktroop dedi: Niye hocam çok sarıyor ben adamlara güzelce sövdüm rahatladım. Genişletmek için tıkla... Burada küfür yasak olmasa burada da edecek misiniz? Etmemelisiniz bence.
Pikachewie dedi: Bence etsinler hak ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Etmemeliler. Amaçları her ne olursa olsun bir anneye küfür edilmez. shocktroop dedi: Niye hocam çok sarıyor ben adamlara güzelce sövdüm rahatladım. Genişletmek için tıkla... Burada küfür yasak olmasa burada da edecek misiniz? Etmemelisiniz bence.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #122 Brainstorm dedi: @mburaktekin Hocam ama anneler önemli varlıklar ellemeyin bence (!) Ama adamlar anlamıyor illaki sövdürecekler. Genişletmek için tıkla... Yok ciddi anlamda yazmadım zaten.
Brainstorm dedi: @mburaktekin Hocam ama anneler önemli varlıklar ellemeyin bence (!) Ama adamlar anlamıyor illaki sövdürecekler. Genişletmek için tıkla... Yok ciddi anlamda yazmadım zaten.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 28 Mart 2021 #123 Beni kopyalamamışlar.
ahtmeyasipolgk Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 92 Yer Vault 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #124 GreatestOfAlltimes dedi: Beni bulana Steam'den oyun hediye edeceğim, hadi bakalım. Genişletmek için tıkla... Amma boş yapmışsınız.
GreatestOfAlltimes dedi: Beni bulana Steam'den oyun hediye edeceğim, hadi bakalım. Genişletmek için tıkla... Amma boş yapmışsınız.
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 28 Mart 2021 #125 mburaktekin dedi: Yok ciddi anlamda yazmadım zaten. Genişletmek için tıkla... Bende ciddi anlamda yazmadım
mburaktekin dedi: Yok ciddi anlamda yazmadım zaten. Genişletmek için tıkla... Bende ciddi anlamda yazmadım
W.Heisenberg Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 911 Çözümler 6 28 Mart 2021 #126 Hocam az bi göz gezdirdim de, forumu açanın annesine niye sövdünüz meraklıyım.
Z zarkatake Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 766 Çözümler 3 28 Mart 2021 #127 Measterpo dedi: Hocam arkadaşımızı kopyalamışlar, daha ne olsun . Şaka bir yana, konulara baktığınızda benzerliği görememeniz garip, konunun içerisinde bulunan sayfalara bakın göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sosyalde yeniyim konuları bilmiyorum, sadece arayüz olarak bir benzerlik gördüm.
Measterpo dedi: Hocam arkadaşımızı kopyalamışlar, daha ne olsun . Şaka bir yana, konulara baktığınızda benzerliği görememeniz garip, konunun içerisinde bulunan sayfalara bakın göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sosyalde yeniyim konuları bilmiyorum, sadece arayüz olarak bir benzerlik gördüm.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #128 VİPER34 dedi: Beni kopyalamamışlar. Genişletmek için tıkla... Hocam herkesi bir hesap altında toplamışlar. Yöneticiden 3181 kat (hesap makinesinden yaptım) daha fazla mesajı var o hesabın.
VİPER34 dedi: Beni kopyalamamışlar. Genişletmek için tıkla... Hocam herkesi bir hesap altında toplamışlar. Yöneticiden 3181 kat (hesap makinesinden yaptım) daha fazla mesajı var o hesabın.
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 28 Mart 2021 #129 Hocam orada kendimizi nasıl bulacağız? Eğer öyle bir durum söz konusu ise hukuki bir durum yaşanabilir mi?
Hocam orada kendimizi nasıl bulacağız? Eğer öyle bir durum söz konusu ise hukuki bir durum yaşanabilir mi?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 28 Mart 2021 #130 Pararel evren .