Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.781 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 12 Şubat 2022 #221 crypotx dedi: Dikkat: MIKE-20 virüsü için aşı bulundu Genişletmek için tıkla... Sizin aşınız varsa bizim mutasyonumuz var. Omike varyasyonunu duydun mu?
crypotx dedi: Dikkat: MIKE-20 virüsü için aşı bulundu Genişletmek için tıkla... Sizin aşınız varsa bizim mutasyonumuz var. Omike varyasyonunu duydun mu?
crypotx Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 411 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #222 Connor The Android dedi: Sizin aşınız varsa bizim mutasyonumuz var. Omike varyasyonunu duydun mu? Genişletmek için tıkla... Sorun yok her ay aşı çıkartmak moda zaten bizde
Connor The Android dedi: Sizin aşınız varsa bizim mutasyonumuz var. Omike varyasyonunu duydun mu? Genişletmek için tıkla... Sorun yok her ay aşı çıkartmak moda zaten bizde
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.781 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 12 Şubat 2022 #223 Şaka maka ben Çarşamba günü pozitif çıktım, bu konu çıktı çıkalı hastalığımı unutturdunuz
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 12 Şubat 2022 #224 450909 dedi: Hocam tekrar düşünmenizi öneririm. temsilidir. Mizah amaçlı yapılmıştır. Eki Görüntüle 1302792 Genişletmek için tıkla... Siz orduyla ben robotla bekleyin birazdan getiriyorum.
450909 dedi: Hocam tekrar düşünmenizi öneririm. temsilidir. Mizah amaçlı yapılmıştır. Eki Görüntüle 1302792 Genişletmek için tıkla... Siz orduyla ben robotla bekleyin birazdan getiriyorum.
crypotx Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 411 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #225 Connor The Android dedi: Şaka maka ben Çarşamba günü pozitif çıktım, bu konu çıktı çıkalı hastalığımı unutturdunuz Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.Çevremdeki bazı kişiler hafif geçiriyor umarım sizde hafif geçirirsiniz
Connor The Android dedi: Şaka maka ben Çarşamba günü pozitif çıktım, bu konu çıktı çıkalı hastalığımı unutturdunuz Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.Çevremdeki bazı kişiler hafif geçiriyor umarım sizde hafif geçirirsiniz
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #226 Yeniçocuk dedi: Demek sayımız azaldı. Khaalesigiller sayısı. Genişletmek için tıkla... Öyle biri mi var dı? Connor The Android dedi: Gece yarısı ansızın Sosyal'i ele geçirebiliriz... Genişletmek için tıkla... Recep abi ve moderatörler çevrimdışı olduğunda her şeyi ele geçiricez tamam mı
Yeniçocuk dedi: Demek sayımız azaldı. Khaalesigiller sayısı. Genişletmek için tıkla... Öyle biri mi var dı? Connor The Android dedi: Gece yarısı ansızın Sosyal'i ele geçirebiliriz... Genişletmek için tıkla... Recep abi ve moderatörler çevrimdışı olduğunda her şeyi ele geçiricez tamam mı
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.710 Makaleler 2 Çözümler 14 12 Şubat 2022 #227 cumali_032 dedi: Öyle biri mi var dı? Genişletmek için tıkla... GOT khaalesi karakterini canlandıran Emilia Clarke resimleri vardı bir ara ben dahil. crypotx dedi: Geçmiş olsun. Çevremdeki bazı kişiler hafif geçiriyor umarım sizde hafif geçirirsiniz Genişletmek için tıkla... Filyasyon ekibi size geldi mi?
cumali_032 dedi: Öyle biri mi var dı? Genişletmek için tıkla... GOT khaalesi karakterini canlandıran Emilia Clarke resimleri vardı bir ara ben dahil. crypotx dedi: Geçmiş olsun. Çevremdeki bazı kişiler hafif geçiriyor umarım sizde hafif geçirirsiniz Genişletmek için tıkla... Filyasyon ekibi size geldi mi?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #228 Yeniçocuk dedi: GOT khaalesi karakterini canlandıran Emilia Clarke resimleri vardı bir ara ben dahil. Filyasyon ekibi size geldi mi? Genişletmek için tıkla... Connor The Android dedi: Şaka maka ben Çarşamba günü pozitif çıktım, bu konu çıktı çıkalı hastalığımı unutturdunuz Genişletmek için tıkla... Ben geçen hafta salı oldum.Sadece ankara'dan aradılar.
Yeniçocuk dedi: GOT khaalesi karakterini canlandıran Emilia Clarke resimleri vardı bir ara ben dahil. Filyasyon ekibi size geldi mi? Genişletmek için tıkla... Connor The Android dedi: Şaka maka ben Çarşamba günü pozitif çıktım, bu konu çıktı çıkalı hastalığımı unutturdunuz Genişletmek için tıkla... Ben geçen hafta salı oldum.Sadece ankara'dan aradılar.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.710 Makaleler 2 Çözümler 14 12 Şubat 2022 #229 cumali_032 dedi: Ben geçen hafta salı oldum. Sadece Ankara'dan aradılar. Genişletmek için tıkla... Tamam. Demek gelmiyorlar. Çarşamba günü babam pozitif oldu babamdan bize geçtiği için bizde COVID olmuşuzdur. Mesajda doktor isimleri yazınca gelecek sandık. Babam pozitif olduğu için sadece onu aradılar. Çarşamba bitiyor karantina.
cumali_032 dedi: Ben geçen hafta salı oldum. Sadece Ankara'dan aradılar. Genişletmek için tıkla... Tamam. Demek gelmiyorlar. Çarşamba günü babam pozitif oldu babamdan bize geçtiği için bizde COVID olmuşuzdur. Mesajda doktor isimleri yazınca gelecek sandık. Babam pozitif olduğu için sadece onu aradılar. Çarşamba bitiyor karantina.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.781 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 12 Şubat 2022 #230 cumali_032 dedi: Ben geçen hafta salı oldum.Sadece ankara'dan aradılar. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Beni de Ankara'dan aradılar, ilaç falan göndermediler.
cumali_032 dedi: Ben geçen hafta salı oldum.Sadece ankara'dan aradılar. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Beni de Ankara'dan aradılar, ilaç falan göndermediler.