Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 19 Ağustos 2020 #11 Blacksidemre dedi: @Jira hocam, bu konuya bakabilir misiniz? Bu konu hakkında. Genişletmek için tıkla... Baktım. Burada İngilizce ve Türkçe karakter kullanmak tercih sebebi ve yasak değil denmiş, normali bu zaten. Bu kuralın bununla ilgisi yok. Yukarıda verdiğim ve diğer verilen örnekler gibi kelimeleri çarpıtan harfler kullanmak yasak.
Blacksidemre dedi: @Jira hocam, bu konuya bakabilir misiniz? Bu konu hakkında. Genişletmek için tıkla... Baktım. Burada İngilizce ve Türkçe karakter kullanmak tercih sebebi ve yasak değil denmiş, normali bu zaten. Bu kuralın bununla ilgisi yok. Yukarıda verdiğim ve diğer verilen örnekler gibi kelimeleri çarpıtan harfler kullanmak yasak.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.678 Makaleler 8 Çözümler 227 Yer İstanbul 19 Ağustos 2020 #12 Sylveon dedi: Diğer konuda hangi kuralı eleştireceksiniz? Genişletmek için tıkla... Eleştiri yapmadım fark ettiyseniz. Kurallar hakkında daha bilgili olmak istiyorum. Gözünüze me battı hocam?
Sylveon dedi: Diğer konuda hangi kuralı eleştireceksiniz? Genişletmek için tıkla... Eleştiri yapmadım fark ettiyseniz. Kurallar hakkında daha bilgili olmak istiyorum. Gözünüze me battı hocam?
3 304911 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 19 Ağustos 2020 #13 Qnk npyorsun yağ? | Kanka, ne yapıyorsun?
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 19 Ağustos 2020 #14 Türkçe'yi düzgün kullanacaksın işte, klavyesinde Türkçe karakterler olmayanlara tolerans gösteriliyor, kalan her şey ban, ban, ban...
Türkçe'yi düzgün kullanacaksın işte, klavyesinde Türkçe karakterler olmayanlara tolerans gösteriliyor, kalan her şey ban, ban, ban...