katyysf74 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 808 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #1 Merhaba, SotTR oyunnda bayağı bir ilerleme kaydetmiştim, sildim. Sonra oyunu ama tekrar yüklesem savelerim geri gelir mi? Cloud save olayı var mı yoksa ona göre yükleyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2024
Merhaba, SotTR oyunnda bayağı bir ilerleme kaydetmiştim, sildim. Sonra oyunu ama tekrar yüklesem savelerim geri gelir mi? Cloud save olayı var mı yoksa ona göre yükleyeceğim.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 5 Ocak 2024 #2 Steam'den aldıysanız Steam Cloud mevcut. Dosyalarınızı Cloud üzerine kayıt ettiyseniz tekrar geri gelir. Artı 0 Eksi
Steam'den aldıysanız Steam Cloud mevcut. Dosyalarınızı Cloud üzerine kayıt ettiyseniz tekrar geri gelir.
KS KS katyysf74 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 808 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #3 reptile dedi: Steam'den aldıysanız Steam Cloud mevcut. Dosyalarınızı Cloud üzerine kayıt ettiyseniz tekrar geri gelir. Genişletmek için tıkla... yok epic games Artı 0 Eksi
reptile dedi: Steam'den aldıysanız Steam Cloud mevcut. Dosyalarınızı Cloud üzerine kayıt ettiyseniz tekrar geri gelir. Genişletmek için tıkla... yok epic games
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 5 Ocak 2024 #4 Epic Games'te Cloud desteğine dair bir ibare göremedim. Listede sadece Rise of the Tomb Raider çıkıyor. https://store.epicgames.com/tr/browse?q=tomb%20raider&sortBy=releaseDate&sortDir=DESC&tag=Bulut%20Kay%C4%B1tlar%C4%B1&count=40&start=0 Kesin olarak olup olmadığını bilmiyorum. List of games that support Epic Games Launcher save game cloud syncing - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com Burada da sadece Rise of the Tomb Raider belirtilmiş. Anlamanın en iyi yolu oyunu indirip kayıt dosyalarını kontrol etmek sanırım. Son düzenleme: 5 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Epic Games'te Cloud desteğine dair bir ibare göremedim. Listede sadece Rise of the Tomb Raider çıkıyor. https://store.epicgames.com/tr/browse?q=tomb%20raider&sortBy=releaseDate&sortDir=DESC&tag=Bulut%20Kay%C4%B1tlar%C4%B1&count=40&start=0 Kesin olarak olup olmadığını bilmiyorum. List of games that support Epic Games Launcher save game cloud syncing - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com Burada da sadece Rise of the Tomb Raider belirtilmiş. Anlamanın en iyi yolu oyunu indirip kayıt dosyalarını kontrol etmek sanırım.
KS KS katyysf74 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 808 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #5 reptile dedi: Epic Games'te Cloud desteğine dair bir ibare göremedim. Listede sadece Rise of the Tomb Raider çıkıyor. https://store.epicgames.com/tr/browse?q=tomb%20raider&sortBy=releaseDate&sortDir=DESC&tag=Bulut%20Kay%C4%B1tlar%C4%B1&count=40&start=0 Kesin olarak olup olmadığını bilmiyorum. List of games that support Epic Games Launcher save game cloud syncing - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com Burada da sadece Rise of the Tomb Raider belirtilmiş. Anlamanın en iyi yolu oyunu indirip kayıt dosyalarını kontrol etmek sanırım. Genişletmek için tıkla... maalesef yokmuş sildim tüm bölümleri tekrar yapamıycaaagımdan dolayı reptile dedi: Epic Games'te Cloud desteğine dair bir ibare göremedim. Listede sadece Rise of the Tomb Raider çıkıyor. https://store.epicgames.com/tr/browse?q=tomb%20raider&sortBy=releaseDate&sortDir=DESC&tag=Bulut%20Kay%C4%B1tlar%C4%B1&count=40&start=0 Kesin olarak olup olmadığını bilmiyorum. List of games that support Epic Games Launcher save game cloud syncing - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com Burada da sadece Rise of the Tomb Raider belirtilmiş. Anlamanın en iyi yolu oyunu indirip kayıt dosyalarını kontrol etmek sanırım. Genişletmek için tıkla... ROTTR da var ben girip baktım savem gelmiş geri ama SOTTR da yok Artı 0 Eksi
reptile dedi: Epic Games'te Cloud desteğine dair bir ibare göremedim. Listede sadece Rise of the Tomb Raider çıkıyor. https://store.epicgames.com/tr/browse?q=tomb%20raider&sortBy=releaseDate&sortDir=DESC&tag=Bulut%20Kay%C4%B1tlar%C4%B1&count=40&start=0 Kesin olarak olup olmadığını bilmiyorum. List of games that support Epic Games Launcher save game cloud syncing - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com Burada da sadece Rise of the Tomb Raider belirtilmiş. Anlamanın en iyi yolu oyunu indirip kayıt dosyalarını kontrol etmek sanırım. Genişletmek için tıkla... maalesef yokmuş sildim tüm bölümleri tekrar yapamıycaaagımdan dolayı reptile dedi: Epic Games'te Cloud desteğine dair bir ibare göremedim. Listede sadece Rise of the Tomb Raider çıkıyor. https://store.epicgames.com/tr/browse?q=tomb%20raider&sortBy=releaseDate&sortDir=DESC&tag=Bulut%20Kay%C4%B1tlar%C4%B1&count=40&start=0 Kesin olarak olup olmadığını bilmiyorum. List of games that support Epic Games Launcher save game cloud syncing - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com Burada da sadece Rise of the Tomb Raider belirtilmiş. Anlamanın en iyi yolu oyunu indirip kayıt dosyalarını kontrol etmek sanırım. Genişletmek için tıkla... ROTTR da var ben girip baktım savem gelmiş geri ama SOTTR da yok
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 7 Ocak 2024 #6 Aslında Shadow of the Tomb Raider diğerinden daha sonra piyasaya çıkmış. Bunda neden Cloud yok anlamadım. Artı 0 Eksi
Aslında Shadow of the Tomb Raider diğerinden daha sonra piyasaya çıkmış. Bunda neden Cloud yok anlamadım.