Souls başlama sırası nasıl olmalı?

Synxloren

Centipat
Daha fazla  
Dün Sekiro'yu bitirdim, gerçekten çok güzel bir deneyimdi. Şimdi souls oyunlarına başlayacağım. Sıralama ne olmalı? Atlayabileceğim, güzel olmayan oyunlar hangileridir?

Dün Sekiro'yu bitirdim, gerçekten çok güzel bir deneyimdi. Şimdi souls oyunlarına başlayacağım. Sıralama ne olmalı? Atlayabileceğim, güzel olmayan oyunlar hangileridir?

Dark Souls 3 - Lies of P - PS emülatör kurarsan Bloodborne.

Güzel olmayan derken?
Şahsen benim en çok zevk aldığım Sekiro'dan sonra Dark Souls. Sevemedim Elden Ring. Dark Souls öneririm.

DS Remastered ve DS2'yi atlardım ben. Sekiro oynadıktan sonra çok hantal gelecektir mekanikleri. Elden Ring ve DS3 mantıklı olacaktır ancak DS3 bile yavaş gelebilir.

Hocam Sekiro'dan sonra Dark Souls biraz hantal gelebilir benim tavsiyem Elden Ring oynamanız. Oyun zor ama çok keyif alacağınızı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…