Souls like oyun tavsiyesi

Ozgur B

Decapat
Daha fazla  
Herkese selamlar!
Arkadaşlar souls like veya souls oyunu oynamayı düşünüyorum. Daha önceden sadece Lords of the Fallen oynadım (yeni versiyonunu) beni ortalama saran bir oyundu. Bir arada Lies of P oynadım fakat bitirme fırsatım olmadı arkadaşımın PC'sinde oynadığım için. Şimdilerde souls like bir oyun almayı düşünüyorum. Elden Ring'e baktım fakat hem açık dünya hem de 90 taneli rehber videoları olması beni bayar diye korktum. Bilemiyorum yani tam ne yapacağımı ne almam gerektiğini yardımcı olursanız sevinirim. Karasız kaldığım oyunlar;

Elden Ring.
Sekiro.
Lies of P.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elden Ring Sekiro'ya göre daha zor bir oyun. Zorlanmak istiyorsanız Elden Ring tercih edebilirsiniz. Sekiro da zor da Elden Ring'e göre bir tık daha kolay kalıyor.

Elden Ring Sekiro'ya göre daha zor bir oyun. Zorlanmak istiyorsanız Elden Ring tercih edebilirsiniz. Sekiro da zor da Elden Ring'e göre bir tık daha kolay kalıyor.

Sekiro'ya karar verdim bence acayip güzelmiş, yani düz kafa karıştırmıyor, mis gibi. Bir tek upgrade falan yanı zayıf ama tatmin ediciliği süper.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsi çok güzel oyun. Hepsini de oynamanız gerektiğini düşünüyorum. Ancak illa birini seçmek zorundaysak Elden Ring'i tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı