Souls Like oyun tavsiyesi

Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Palyaço
Elden Ring'i ve Dark Souls 3'ü bitirdim. Sekiro'yu denedim ancak çok zor geldi. Lords of the Fallen mekanikleri çok kütük hissettirdi. Bu oyunlar harici oyun önerisi istiyorum, eğer olmazsa Elden Ring'e tekrar başlamayı önerir misiniz?

Souls-Like oyunlarının “kaçın ve doğru zamanda saldır” mantığının aksine “Gelen saldırıları savuştur ve savuşturarak rakibinin dengesini kır” mantığını kullanıyor olan Sekiro: Shadows die Twice kesinlikle abartıldığı kadar zor olan bir oyun değil. Pes etmemenizi öneriyorum.

Elden Ringe tekrar başlanır. Nioh, Lies Of P önerebilirim.
Lies of P ve Nioh'u duydum ama çok göz atmamıştım. Onlara da bakacağım.
Souls-Like oyunlarının “kaçın ve doğru zamanda saldır” mantığının aksine “savuştur ve rakibin savuşturma dengesini kır” mantığını kullanıyor olan Sekiro: Shadows die Twice kesinlikle abartıldığı kadar zor olan bir oyun değil. Pes etmemenizi öneriyorum.
Hocam Sekiro'yu hem ghost of Tsushima'da hemen sonra oynadığım için hemde savușturma için gereken aralığa ve staminayı doğru kullanmasına alışamadığım için bırakmıştım. Üstünden bayaa bir vakit geçti ama eğer önyargımı kırarsam geri bakabilirim.
WO long optimizasyonu falan kötüydü düzeldiyse oynanır.
Wo Long hakkında neredeyse hiçbir bilgim yok. Eğer eski bir oyun değilse ona da bakacağım.

Elden Ring'i ve Dark Souls 3'ü bitirdim. Sekiro'yu denedim ancak çok zor geldi. Lords of the Fallen mekanikleri çok kütük hissettirdi. Bu oyunlar harici oyun önerisi istiyorum, eğer olmazsa Elden Ring'e tekrar başlamayı önerir misiniz?
Hocam, önce Dark Souls 2 ve 1’i bitir, sonra diğerlerine bak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı