Souls-like oyun tavsiyesi

edkentucky

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, souls türü oyun arıyorum. Bütçe 25 dolar. Elden Ring, Nioh 2, WO long düşündüklerim arasında. Bu türe aşina arkadaşlar combat, craft, loot, rune sistemlerini de dikkate alarak hangisini önerirsiniz? Teşekkürler.

Bunlar arasından Elden Ring öneririm. Aslında tüm soulslar arasında Elden Ring öneririm.

Loot olarak Nioh oyunları ve WO Long aşırı abartı loot içeriyor ve gereksiz fazla bence. Elden Ring hemen hemen her açıdan çok çok daha iyi bir oyun. From Software'ın yapmadığı oyunlardan Lies of P dışında çok üst seviye bir oyun yok.

Loot olarak Nioh oyunları ve WO Long aşırı abartı loot içeriyor ve gereksiz fazla bence. Elden Ring hemen hemen her açıdan çok çok daha iyi bir oyun. From Software'ın yapmadığı oyunlardan Lies of P dışında çok üst seviye bir oyun yok.
Indie olarak da Mortal Shell alıp türü deneyebilir belki çok uygun fiyatı oluyordu çünkü. Doğrusu ben de tür için denediğimde Mortal Shell'i hiç sevemeyip Elden Ringi doya doya oynamıştım

Arkadaşlar selam, souls türü oyun arıyorum. Bütçe 25 dolar. Elden Ring, Nioh 2, WO long düşündüklerim arasında. Bu türe aşina arkadaşlar combat, craft, loot, rune sistemlerini de dikkate alarak hangisini önerirsiniz? Teşekkürler.

Bazıları kabul etmesede Sifu'da bu kategoriye girer üstelik key alırsanız çok ucuz.

Bence Dark Souls serisini dene, beğeneceğini düşünüyorum. Belki Elden Ring kadar açık ve keşfedilebilir değil, ama herkesin oynaması gereken oyunlar. Eğer zaten oynadıysan, Dark Souls serisini bitirdikten sonra kesinlikle Elden Ring’i oyna.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı