Souls-like türüne hangi oyun ile başlanmalı?

Aliwrz

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 2060-İ510400f
Meslek
Öğrenci
Sorum başlıktaki gibi, şu an aklımda Sekiro var ama çok zor diyenler var. O yüzden emin olamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum başlıktaki gibi, şu an aklımda Sekiro var ama çok zor diyenler var. O yüzden emin olamadım.
Sekiro zor, dark souls 1 ile başlardım ben sizin yerinizde olsam hikaye açısından. Bana göre 1 3.oyuna göre daha zor ama 1den başlayabilirsiniz. Bloodborne da güzel bir deneyim olabilir konsol oyuncusuysanız.

Sekiro zor, Elden Ring daha kolay. Ama Sekiro ile Elden Ring çok aynı klansmanda oyunlar değil bence.

Sekiro ayrı kafa, Elden Ring ve Dark Souls serisi ayrı kafa.

Bu seride ki her oyunda zorlanırsınız, ama Sekiro da bir tık daha fazla zorlanırsınız. Bunu çözmek için öncelikle başlangıçta ilk bossun tam çözümünü izleyebilirsiniz. Biraz mantığı ve yapman gerekenleri anlarsın. Ardından yapacağın tek şey bossları analiz etmek vuruş sıralarını ezberleyip ona göre parry yapmak.

Sekiro ile başlamıştım ben yaklaşık 50 saatte bitirdim. Bence abartıldığı kadar zor değil sadece rakibin hamlesini ezberleyip ona göre oynamak lazım. Genel olarak çok zor olmasa da baya uğraştırıp can sıkan bosslar vardı.

Zor olsa ne olacak? O zorluğu yaşadıktan sonra başarınca aldığın tatmin duygusu asıl amaç zaten bu türde. Elden Ring daha linear olmayan bir yapıda bu yüzden daha kolay denilebilir ama sekiro da alsan pişman olmazsın.
Tek bir oyunda tek bir bölgeye ayırlan 1-5 saat süreç özellikle yetişkin ve hayatı oyun olmayan insanlar için tatmin duygusundan çok hayatından çalınmış gereksiz bir zaman kaybı olarak hissettiriyor.

Tek bir oyunda tek bir bölgeye ayırlan 1-5 saat süreç özellikle yetişkin ve hayatı oyun olmayan insanlar için tatmin duygusundan çok hayatından çalınmış gereksiz bir zaman kaybı olarak hissettiriyor.
O zaman hiç bulaşmasın bu türe. Zaman harcamadan ilerleyemezsin souls oyunlarında :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı