Sekiro zor, dark souls 1 ile başlardım ben sizin yerinizde olsam hikaye açısından. Bana göre 1 3.oyuna göre daha zor ama 1den başlayabilirsiniz. Bloodborne da güzel bir deneyim olabilir konsol oyuncusuysanız.Sorum başlıktaki gibi, şu an aklımda Sekiro var ama çok zor diyenler var. O yüzden emin olamadım.
Tek bir oyunda tek bir bölgeye ayırlan 1-5 saat süreç özellikle yetişkin ve hayatı oyun olmayan insanlar için tatmin duygusundan çok hayatından çalınmış gereksiz bir zaman kaybı olarak hissettiriyor.Zor olsa ne olacak? O zorluğu yaşadıktan sonra başarınca aldığın tatmin duygusu asıl amaç zaten bu türde. Elden Ring daha linear olmayan bir yapıda bu yüzden daha kolay denilebilir ama sekiro da alsan pişman olmazsın.
O zaman hiç bulaşmasın bu türe. Zaman harcamadan ilerleyemezsin souls oyunlarındaTek bir oyunda tek bir bölgeye ayırlan 1-5 saat süreç özellikle yetişkin ve hayatı oyun olmayan insanlar için tatmin duygusundan çok hayatından çalınmış gereksiz bir zaman kaybı olarak hissettiriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.