Souls-Like türüne hangi oyundan başlanmalı?

deniz.10

Decapat
Daha fazla  
Herhangi bir Dark Souls oyununu, Elden Ring’i veya Sekiro’yu da oynamadım. Hiçbir souls-like türü oyunu oynamadım kısaca. Cevaplar için teşekkürler.

Son düzenleme:
Herhangi bir Dark Souls oyununu, Elden Ring'i veya Sekiro'yu da oynamadım. Hiçbir souls-like türü oyunu oynamadım kısaca. Cevaplar için teşekkürler.

Epic'te indirimde şu an bir bakın Lords of the Fallen, Epic'te indirimde olan bir de Mortal Shell var ona da bakabilirsiniz.

Yaz indiriminde Dark Souls serisi indirime girerse 1 veya 3'ten başlayın. Elden Ring'in indirime girceğini sanmıyorum çünkü daha yeni DLC çıktı yoksa Elden Ring'den başlayın derdim.

Para sorunu yoksa Elden Ring bu türe girmek için en uygun oyun , onun harici Lise of p de deneyebilirsiniz hem Game Pass te mevcut.

Son düzenleme:
Herhangi bir Dark Souls oyununu, Elden Ring'i veya Sekiro'yu da oynamadım. Hiçbir souls-like türü oyunu oynamadım kısaca.

Dark Souls ile güzel bir girizgah yapılabilir.

Epic'te indirimde şu an bir bakın Lords of the Fallen, Epic'te indirimde olan bir de Mortal Shell var ona da bakabilirsiniz.

Lords of the Fallen güzel bir heyecan katmış ben de geçenlerde deneme fırsatı buldum akıyordu gayet. Souls'lara güzel bir alternatif olmuş, gerek değişik oynanış stiliyle gerek Puzzle'ları ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…