Mustafa Karakoç Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 567 Çözümler 2 13 Aralık 2022 #1 Hayatımda hiç souls benzeri oyun oynamadım. Dark Souls serisi checkpointleriyle sorun yaratacaksa başlamayı düşünmüyorum sizce hangi oyunla, oyunlarla başlamalıyım?
Hayatımda hiç souls benzeri oyun oynamadım. Dark Souls serisi checkpointleriyle sorun yaratacaksa başlamayı düşünmüyorum sizce hangi oyunla, oyunlarla başlamalıyım?
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 13 Aralık 2022 #2 Thymesia - Jedi Fallen Order - Steel Rising 3 oyundan biri ile başlayın. Tavsiyem Thymesia zevkli oyundur boğmaz.
Thymesia - Jedi Fallen Order - Steel Rising 3 oyundan biri ile başlayın. Tavsiyem Thymesia zevkli oyundur boğmaz.
D DtSmile Decapat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 679 13 Aralık 2022 #3 584297 dedi: Thymesia - Jedi Fallen Order - Steel Rising 3 oyundan biri ile başlayın. Tavsiyem Thymesia zevkli oyundur boğmaz. Genişletmek için tıkla... Steelrising i 1.30 saat sonra iade ettim hocam ya robotik tema yakışmamış bence soulsa
584297 dedi: Thymesia - Jedi Fallen Order - Steel Rising 3 oyundan biri ile başlayın. Tavsiyem Thymesia zevkli oyundur boğmaz. Genişletmek için tıkla... Steelrising i 1.30 saat sonra iade ettim hocam ya robotik tema yakışmamış bence soulsa
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 13 Aralık 2022 #4 DtSmile dedi: Steelrising i 1.30 saat sonra iade ettim hocam ya robotik tema yakışmamış bence soulsa Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam robotik tarzda The Surge serisini oynayıp bitirmiştim sevmiştim zevk meselesi tabi.
DtSmile dedi: Steelrising i 1.30 saat sonra iade ettim hocam ya robotik tema yakışmamış bence soulsa Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam robotik tarzda The Surge serisini oynayıp bitirmiştim sevmiştim zevk meselesi tabi.
Mustafa Karakoç Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 567 Çözümler 2 13 Aralık 2022 #5 584297 dedi: Thymesia - Jedi Fallen Order - Steel rising 3 oyundan biri ile başlayın. Tavsiyem thymesia zevkli oyundur boğmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bugün deneyeceğim sonrasında nasıl devam etmeliyim sizce?
584297 dedi: Thymesia - Jedi Fallen Order - Steel rising 3 oyundan biri ile başlayın. Tavsiyem thymesia zevkli oyundur boğmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bugün deneyeceğim sonrasında nasıl devam etmeliyim sizce?
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 13 Aralık 2022 #6 Mustafa Karakoç dedi: Teşekkürler hocam bugün deneyeceğim sonrasında nasıl devam etmeliyim sizce? Genişletmek için tıkla... Üç oyunu bitirip eliniz alıştığında Sekiro'ya dalın. Sonrasında artık Dark Souls serisimi olur Elden Ring olur kafanıza göre takılırsınız hocam.
Mustafa Karakoç dedi: Teşekkürler hocam bugün deneyeceğim sonrasında nasıl devam etmeliyim sizce? Genişletmek için tıkla... Üç oyunu bitirip eliniz alıştığında Sekiro'ya dalın. Sonrasında artık Dark Souls serisimi olur Elden Ring olur kafanıza göre takılırsınız hocam.
Mustafa Karakoç Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 567 Çözümler 2 14 Aralık 2022 #7 584297 dedi: Üç oyunu bitirip eliniz alıştığında Sekiro'ya dalın. Sonrasında artık Dark Souls serisimi olur Elden Ring olur kafanıza göre takılırsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.
584297 dedi: Üç oyunu bitirip eliniz alıştığında Sekiro'ya dalın. Sonrasında artık Dark Souls serisimi olur Elden Ring olur kafanıza göre takılırsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.