Zaten oynuyorum bana bilgi lazım, örneğin ben 1.maddedeki bilgiyi oynayarak kazanamazdım. Belki de üstümdeki ağırlık ile daha fazla saatlerce oynamaya çalışacaktım. Öğrenmem gereken şeyleri öğrendikten sonra oyuna vakit harcamak istiyorum.
Ağırlaştığın bilgisini nasıl oynayarak kazanamazdın? Bunu anlamak oyunda 2 dklik bir şey. Giymek istediğin zırhı, kullanacağımn silahı kuşanırsın takla atmayı denersin baktın atamıyorsun başka silaha zırha geçersin.
1-) Eşya açıklamalarını oku orda yazıyor o eşyanın ne işe yaradığı.
2-) Morale diye bir şey yok hiçbir souls oyununda.
3-) Daima kalkan kalkık ilerle
4-) Aynı anda fazla düşman çekme, kalabalığa dalma.
5-) Extra damage veren bir skill yok. Büyü hasarı o büyüyü yaparken kullandığın eldivenin, asanın vs seviyesine göre değişir.
6-) Hasarı yüzde 50 artıran yüzük var ama canın yüzde 20nin altında olmalı. Hiç gerek duymadım.
7-) Stamina kontrolü her şeydir, ne zaman vurup ne zaman kaçacağını iyi ayarlamalısın sonra hadi hadisene derken bir anda ölürsün.
8- Hızlı koşmanı sağlayacak herhangi bir skill de yok, staminan bitmediği sürece hızlı koşarsın. Ne kadar hafifsen o kadar hızlı koşarsın.
9-) Oyunda çeşitli seviyelerde heal büyükleri var ama öyle zırt pırt basamazsın. Hem sayısı az hem de etrafında düşman olmamalı kullanırken.
10-) Herhangi bir element infuse edilmiş silaha başka bir şey basamazsın ama düz silaha yıldırım, ateş vs sürebilirsin. Estus Flask kullanımıyla aynı şekilde yapılıyor.
11-) Zorlandığın yere sonra git. Zaten kafanı kaldırıp etrafa baktığında kabak gibi gösteriyor oyun bu taraftan git diye.
12-) 1.5 kat diye bir şey var. Örneğin 24 str isteyen bir silahı 16 str ile kullanabilirsin. Silahı Y veya üçgen tuşuyla 2 eline alman lazım bunun için.
13-) Sadece kuşandığın şeyler equip load ı etkiler.
14-) Falanca videoda bir silah gördüm çok yüksek hasar veriyordu hatta bossa tek atıyordu, diye o silahla oynaman gerekmiyor.
15-) Silah tavsiyesi olarak Claymore ile 3 souls oyununu da bitirirsin.
16-) Rehber kullanma. Çok tıkanmadığın sürece bakma.
17-) Türkçe Yama kurma.