Sound Blaster Cinema 6 destekli sisteme 6+ kurmak sorun yaratır mı?

Kalim_x

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Monster laptopumda Sound Blaster Cinema 6 yazılımında hata almıştım. Microsoft Store'da Sound Blaster Cinema 6+ yazılımını kurdum ve çalıştı. Fakat benim bilgisayarda Sound Blaster Cinema 6 var, 6+ yok. Sizce 6+'ı kullanmam sorun oluşturur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster laptoplarında Sound blaster cinema 6+ var zaten senin ki de 6+ dır. Ayrıca çalıştığı sürece sorun yok demektir.

Monster laptoplarında Sound blaster cinema 6+ var zaten senin ki de 6+ dır. Ayrıca çalıştığı sürece sorun yok demektir.
Benimkinde Sound Blaster Cinema 6 var. Bilgisayarın etiketlerinde yazıyor ve bilgisayar ilk açıldığı andan beri Sound Blaster Cinema 6 yazılımı yüklüydü. Bu gün hata verdi. Bu hata üzerine driverları kaldırıp tekrar kurdum, bilgisayarı yeniden başlattım ama yine de Sound Blaster Cinema 6 yazılımı hata veriyordu ve bir de 6+'ı deneyeyim dedim ve çalıştı. Bu konuda tedirginim. Acaba sorun oluşturur mu diye.

Neden sorun oluşsun? Bir sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…