metbey Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2021 #1 Merhaba, bir Monster bilgisayar aldım ve bilgisayarda sizin de duymuş olabileceğiniz, Sound Blaster Cinema 6 teknolojisi kullanılıyor. Bunun olayı tam olarak nedir acaba? Bir bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa çok sevinirim. Teşekkürler.
Merhaba, bir Monster bilgisayar aldım ve bilgisayarda sizin de duymuş olabileceğiniz, Sound Blaster Cinema 6 teknolojisi kullanılıyor. Bunun olayı tam olarak nedir acaba? Bir bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa çok sevinirim. Teşekkürler.
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 26 Temmuz 2021 #2 Takipteyim. Ben de ne işe yaradığını bilmiyorum.
metbey Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2021 #3 Rasim Kayrak dedi: Takipteyim. Ben de ne işe yaradığını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım çok bilinmiyor çünkü konıu açan da yok ama internette monster'ın bir videosunu gördüm ona bakabilirsin
Rasim Kayrak dedi: Takipteyim. Ben de ne işe yaradığını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım çok bilinmiyor çünkü konıu açan da yok ama internette monster'ın bir videosunu gördüm ona bakabilirsin