Sound blasterx AE-5 Plus vs ASUS Xonar AE

Blaxk001

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD 7800X3D - MSI B650M PROJECT ZERO - 2x16 Trident Z5 Royal 7600Mhz CL36 - GIGABYTE 4070 Ti Gaming - Lian Li Hydro-Shift LCD 360 - COUGAR GEX850 Gold
AE-5 Plus'tan ASUS Xonar AE'ye geçmeyi düşünüyorum.
ASUS'un uygulamasında reverb özelliği olduğu için...

Creative'in uygulamasında scout modu ses dengesini çok bozduğundan çok kullanmadım ve Surround ayarıda o kadar iyi değil.
Bass ayarı hoşuma gidiyor. Onun dışında Dolby Audio ve DTS gibi özelliklerini sadece soundbarda output olduğunda kullanabiliyorum oda çok kullanışlı değil.

Reverb ayarı dışında ben Creative'den ASUS'a geçersem bu bass ayarından yoksun olur muyum? Yoksa ASUS ses kartı yeterli olur mu?
Soundbarı bağlayabilmem için ayrıca spdif girişine ihtiyacım var ve yeni ASUS ses kartlarında bu giriş yok.

Xonar AE kullanıcısıyım. Soundbarı bağlarsınız SPDIF out var. In değil out lazım size zaten. Basları gümbür gümbür değil ama gayet tadında bir kart. Reverb güzel bir özellik Studio ayarında %35 gücünde güzel bir derinlik oluşturuyor.

Ama eklemekte fayda var, ben AE-5 PLUS'dan dönmezdim şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…