Elektronik Sound BlasterX G1 302-TL

Olması gereken fiyatı.

USB ses kartları arasında açık ara en iyilerden biridir. Hatta en iyisi bile denilebilir aslında.

Yazılımı ile yazılımsız ürünlerinizde yazılımlı kontrol sağlayabiliyorsunuz.

Merak ettim, Logitech Z150 gibi dandik bir hoperlörde faydası olabileceği bir şey var mı bunun gibi bir ses kartının?

Etkisi illaki olacaktır. Olmasa da kulaklıkta kullanılır.

3.5mm trs bir stüdyo kulaklığım var. PC tam besleyemiyor. Bu ürünü gördüm fiyatına göre iyi gibi duruyor fakat özelliklerde trrs(3 çizgi) diyor. Var mı konu hakkında aydınlatacak biri? Alsam kullanamaz mıyım?
Stüdyo kulaklığında kullanacaksan, ses frekans aralığı daha geniş ve ohm değerleri 600 civarında olan ürünleri öneririm. 1 2 tane link atacağım. Bu ürünleri baz alarak aliexpress'ten takip edebilir. Kampanyada olduğunu düşünürsen almanı öneririm. Geneli 250 ile 500tl arasındadır.

Bu ürünlerde asıl önemli olan kullanılan ses da chipleridir.

3.5mm trs bir stüdyo kulaklığım var. PC tam besleyemiyor. Bu ürünü gördüm fiyatına göre iyi gibi duruyor fakat özelliklerde trrs(3 çizgi) diyor. Var mı konu hakkında aydınlatacak biri? Alsam kullanamaz mıyım?

Kulaklığın modelini de belirtseydiniz hoş olurdu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
incelemesi burada 300Ohm'a kadar kulaklıkları sürüceği gözüküyor.

Beyerdynamic DT990 Pro sürüyor ayrıca 250Ohm'luk modelini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı