Soundbar önerisi

Engiinck

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7600x/MSI GeForce RTX 4070 Super Gaming X Slim 12 GB GDDR6X 192bit/MSI Pro B650M-B AMD B650 soket AM5 DDR5 6800MHz (OC) M.2/Corsair Vengeance RGB DDR5 RAM 32 GB (2x16 GB) 6000MHz CL30 AMD EXPO iCUE/Kioxia Exceria Plus G2 lRD20Z001tg8 1 TB 3400/3200 MB/S M.2 NVMe SSD DRAM/NZXT C750 PA-7B2BB-EU 80+ Bronz/Corsair H150 RGB 360mm işlemci sıvı soğutucu/NZXT h series H6 Flow RGB CC-H61FW-R1 beyaz ATX mid Tower.
Meslek
Bartender/Mixologyist
Merhaba, hayırlı pazarlar ve hayırlı forumlar diliyorum herkese.
Genel olarak bilgisayarda bazen de televizyonda kullanabileceğim bir soundbar arıyorum kaliteli bir şey istiyorum. Ortalama bütçem 5-6 civarı az da olsa geçebilir. Genel olarak müzik dizi film ve maç izlemeyi çok seviyorum. Oyun da oynarken beni üzmeyecek kaliteli bir şey alacağım. Aklımda bir tane model mevcut daha iyisini bulamazsam büyük ihtimalle onu alacağım. Önerileriniz ve tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Soundbar linki: Soundbar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben bakmasam attığınız ürünü atacaktım. Evet attığınız soundbar güzeldir.

1 senedir kullanıyorum hocam, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Bilgisayara optik kablo, tvye hdmi arc ile bağlı. Daha önce aktif subwooferlı grundig kullandım pek memnun kalmadım.

Teşekkürler hocam yorumlarınız için sipariş veriyorum. Şu linkten alsam güvenilirdir değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…