B Betta89 Centipat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #1 Merhaba, Bu soundbar için bir inceleme bulamadım. Fiyatına göre özellikleri iyi mi? Migros www.migros.com.tr Teşekkürler.
Merhaba, Bu soundbar için bir inceleme bulamadım. Fiyatına göre özellikleri iyi mi? Migros www.migros.com.tr Teşekkürler.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.545 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi 20 Haziran 2025 #2 Betta89 dedi: Merhaba, Bu soundbar için bir inceleme bulamadım. Fiyatına göre özellikleri iyi mi? Migros www.migros.com.tr Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hangi soundbar? Betta89 dedi: Merhaba, Bu soundbar için bir inceleme bulamadım. Fiyatına göre özellikleri iyi mi? Migros www.migros.com.tr Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre nasıldır bilmem ancak Xiaomi olduğuna göre ortalamadır.
Betta89 dedi: Merhaba, Bu soundbar için bir inceleme bulamadım. Fiyatına göre özellikleri iyi mi? Migros www.migros.com.tr Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hangi soundbar? Betta89 dedi: Merhaba, Bu soundbar için bir inceleme bulamadım. Fiyatına göre özellikleri iyi mi? Migros www.migros.com.tr Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre nasıldır bilmem ancak Xiaomi olduğuna göre ortalamadır.