dkmn Megapat Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 205 Yer Cydonia 17 Şubat 2015 #1 Sorunum başlıktaki gibidir. Bir kaç ay önce başladı bu sorun ve ha bugün girerim diye beklemekten bıktım. Siteye girerken karşıma çıkan görüntü şu şekildedir: Farklı tarayıcılarda denedim, dns değiştirdim olmadı. Sebebi ne olabilir ? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2015
Sorunum başlıktaki gibidir. Bir kaç ay önce başladı bu sorun ve ha bugün girerim diye beklemekten bıktım. Siteye girerken karşıma çıkan görüntü şu şekildedir: Farklı tarayıcılarda denedim, dns değiştirdim olmadı. Sebebi ne olabilir ?
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.354 Makaleler 32 Çözümler 3 17 Şubat 2015 #2 Zenmate ile girmeyi denedin mi? Ben şu an VPN falan kullanmadan girebiliyorum.
umut055 Megapat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 756 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2015 #3 Şuan bende sorunsuz giriyorum sıkıntı yok. Telefondan girmeyi dene birde sorun internettemi yoksa bilgisayardamı onu öğrenelim.
Şuan bende sorunsuz giriyorum sıkıntı yok. Telefondan girmeyi dene birde sorun internettemi yoksa bilgisayardamı onu öğrenelim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.484 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 17 Şubat 2015 #4 Soundcloud'a giremiyorum | Technopat Sosyal
Cihan Taşkın Kilopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 147 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzik Öğretmeni - Müzisyen 17 Şubat 2015 #5 Tarayıcı ayarlarını sıfırlamayı dene. (sayfayi ardarda f5 ile 7 8 defa yenile bazen nadir de olsa ise yariyor...)
Tarayıcı ayarlarını sıfırlamayı dene. (sayfayi ardarda f5 ile 7 8 defa yenile bazen nadir de olsa ise yariyor...)
A Au5 Ziyaretçi 18 Şubat 2015 #6 SoundCloud - Hear the world’s sounds şeklinde yazarsanız girecektir.
dkmn Megapat Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 205 Yer Cydonia 19 Şubat 2015 #7 NorthernsKnight dedi: Zenmate ile girmeyi denedin mi? Ben şu an VPN falan kullanmadan girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Olmuyor maalesef. Cihan Taşkın dedi: Tarayıcı ayarlarını sıfırlamayı dene. (sayfayi ardarda f5 ile 7 8 defa yenile bazen nadir de olsa ise yariyor...) Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. Silinen üye dedi: SoundCloud - Hear the world’s sounds şeklinde yazarsanız girecektir. Genişletmek için tıkla... O da işe yaramadı..
NorthernsKnight dedi: Zenmate ile girmeyi denedin mi? Ben şu an VPN falan kullanmadan girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Olmuyor maalesef. Cihan Taşkın dedi: Tarayıcı ayarlarını sıfırlamayı dene. (sayfayi ardarda f5 ile 7 8 defa yenile bazen nadir de olsa ise yariyor...) Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. Silinen üye dedi: SoundCloud - Hear the world’s sounds şeklinde yazarsanız girecektir. Genişletmek için tıkla... O da işe yaramadı..