Soundcloud'dan müzik dinleyemiyorum

arthur.morgan4

Decapat
Başlıkta da belirttiğim gibi Soundcloud'dan müzik dinleyemiyorum. Aşağıda görebileceğiniz üzere müziklerin yanında Preview ibaresi çıkıyor ve sadece ilk 30 saniyelerini dinleyebiliyorum. Çözümü nedir? Bir şeyi mi yanlış yapıyorum? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200818-201250_SoundCloud.jpg
    Screenshot_20200818-201250_SoundCloud.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 92
SoundCloud Go abonelik sistemine kayıt olmanız gerekiyor. Eğer kayıt olmazsanız, belirli parçaların otuz saniyelik kesimini dinleyebilirsiniz.
SoundCloud Go parçaları, yerleşik oynatıcılarda yalnızca 30 saniyelik önizlemeler olarak kullanılabilir. Gömülü bir oynatıcıda oturum açmak mümkün olmadığından, SoundCloud, tam parçaya erişmenizi sağlayacak bir SoundCloud Go aboneliğiniz olup olmadığını anlayamaz.

SoundCloud Go aboneliğiyle tüm parçayı dinlemek için, hesabınızda oturum açtığınızda SoundCloud.com'dan dinlemek için gömülü oynatıcının sağ üst tarafındaki SoundCloud simgesine tıklamanız yeterlidir.
Kaynak

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı