Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.010 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #11 382019 dedi: Amazon.com.tr Bu varken alınmaz hocam o. Ama tabii o da bir seçenek bu bütçeye. Genişletmek için tıkla... O kulaklık kulağı kapatmadığı için bassı o kadar da iyi hissetmezsin.
382019 dedi: Amazon.com.tr Bu varken alınmaz hocam o. Ama tabii o da bir seçenek bu bütçeye. Genişletmek için tıkla... O kulaklık kulağı kapatmadığı için bassı o kadar da iyi hissetmezsin.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 3 Mayıs 2024 #12 Taylor Swift Fan Cl dedi: Çocuk oyuncağı gibi malzeme kalitesinde. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafa bakarak bunu nasıl anladınız bilmiyorum. Dokundunuz mu? Cursor dedi: O kulaklık kulağı kapatmadığı için bassı o kadar da iyi hissetmezsin. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, tercih meselesi. Dengeden bahsediyorum ayrıca, bass yoğunluğundan değil.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Çocuk oyuncağı gibi malzeme kalitesinde. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafa bakarak bunu nasıl anladınız bilmiyorum. Dokundunuz mu? Cursor dedi: O kulaklık kulağı kapatmadığı için bassı o kadar da iyi hissetmezsin. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, tercih meselesi. Dengeden bahsediyorum ayrıca, bass yoğunluğundan değil.
3 333542 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.206 Çözümler 2 4 Mayıs 2024 #13 QCY H4 ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu varken hiçbiri alınmaz bence.
QCY H4 ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu varken hiçbiri alınmaz bence.