chagan Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 434 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #1 Spor yaparken müzik dinlemek için ikisinden birini almak istiyorum, hangisi daha uygun olur? Yeni önerilere açığım. Kulağımı tamamen kaplamasını istiyorum.
Spor yaparken müzik dinlemek için ikisinden birini almak istiyorum, hangisi daha uygun olur? Yeni önerilere açığım. Kulağımı tamamen kaplamasını istiyorum.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 8 Ocak 2025 #2 Q21i o halde çünkü H30 uzun kullanımda ağrı yapabilir fakat ikisi de terleme yapacaktır bilginiz olsun.
Q21i o halde çünkü H30 uzun kullanımda ağrı yapabilir fakat ikisi de terleme yapacaktır bilginiz olsun.
chagan Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 434 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #3 Eriksen dedi: Q21i o halde H30 uzun kullanımda ağrı yapabilir fakat ikisi de terleme yapacaktır bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam peki R50i?
Eriksen dedi: Q21i o halde H30 uzun kullanımda ağrı yapabilir fakat ikisi de terleme yapacaktır bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam peki R50i?
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 8 Ocak 2025 #4 chagan dedi: Hocam peki R50i? Genişletmek için tıkla... O kulak içi hocam ama iyi kulaklık tabii terleme falan yapmasın derseniz zaten kulak içi bakmak gerekebilir.
chagan dedi: Hocam peki R50i? Genişletmek için tıkla... O kulak içi hocam ama iyi kulaklık tabii terleme falan yapmasın derseniz zaten kulak içi bakmak gerekebilir.