Soundcore Liberty 4 EQ ayarları Windows'ta geçerli mi?

yigitkbdyi

Centipat
Daha fazla  
Sorum çok basit. Kulaklığa ilk önce mobil uygulaması üzerinden bir takım tuş atamaları ve ANC özelleştirmeleri yapacağım. Ardından en önemlisi kendi ses kimliğime uygun ekolayzer ayarı yapacağım. Biraz daha bassları öne çıkarmayı ve tizzleri azaltmayı planlıyorum. Merak ettiğim, BT5.0Windows 11 cihazımda kulaklığı bağlayıp kullanınca bu ayarlarım geçerli olur mu, benim kişisel ayarlarım uygulamaya mı kaydoluyor, yoksa kulaklığa kaydolduğu için her platformda aynı ayarlarımla ve aynı ekolayzerimle kullanabiliyor muyumm?

Hocam Soundcore Note 3i kullanıyorum, aynı anda telefon ve bilgisayarla eşleştirip telefondaki uygulama üzerinden değiştirdiğim ANC, EQ ayarlarını bilgisayarımda ek bir uygulamaya gerek kalmadan aynı şekilde kullanabiliyorum. Farklı cihazlara geçiş yaptığımda ise herhangi bir ayar değiştirmeme gerek kalmıyor. Sizdeki kulaklığın bir kaç üst model olduğunu düşünürsek yüksek ihtimalle telefonda yaptığınız ayarlar bende olduğu gibi bilgisayarınızda da devam edecektir diye düşünüyorum.

Hocam inşallah öyledir, cidden az paralar değiller ve ben sıkça laptopta kullanırım. Kulaklığın v şeklinde bir ses profilinin olduğunu öğrendim. Bassları çok sevsem de tizleri parlar diye çok rahatsız oluyorum. Uygulamadan eq ayarı yaptıktan sonra telefonda istediğim gibi kullanabilirim. Ama aynı ayarlar bilgisayarda geçerli değilse vay halime...

Ben de aynı şekilde bilgisayardan kullanıyorum hocam ve şu an resimdeki gibi bağlayınca telefondan istediğim gibi ayar değiştirip bilgisayarda kullanabiliyorum hiçbir sıkıntı yaşamadan. Fakat dediğim gibi bendeki Note 3i dolayısıyla aynı olmayabilir fakat sizdeki daha üst model olduğundan dolayı bu özellikler sizde de vardır diye düşünüyorum. Değiştirdiğim tuşlarda da hiçbir şekilde sıkıntı yaşamadım, nasıl atadıysam aynı şekilde devam edebiliyorum kullanmaya.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231115_024605_com.oceanwing.soundcore.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 161
Şimdi bende olacağını tahmin ediyorum da eşeğimi sağlam kazığa bağlamak istiyorum. 2 cihaza da aynı anda bağlı kullanmaktan bahsetmiyorum ayrıca. Benim asıl çekincem ekolayzer ayarları kulaklığa mı yoksa uygulamaya mı kaydoluyor? Yani siz iki cihaza da bağlı bir şekilde kullanmışsınız. Ben telefon üzerinden eq ayarladıktan sonra kapatıp sadece laptoptan kullanmaktan bahsediyorum.

Ayrıca cevabınız ve görsel paylaşımınız için çok teşekkür ederim.

Arada acaba liberty 4 proyu beklsem mi diye düşünmüyor da değilim.

Öncelikle rica ederim hocam. Şu an sizin dediğinizi denedim, sadece telefona bağlayıp kendi EQ ayarlarımı ve ANC ayarlarını değiştirerek bilgisayara bağladım ve telefonda en son nasıl ayarladıysam bilgisayarda da o şekilde çalışmaya devam etti kulaklık. Diğer sorunuza gelecek olursak beklemeli misiniz orası hakkında maalesef pek bir fikrim yok, ben de bu kulaklığı arkadaşımın önerisiyle almıştım, daha öncesinde hiç Anker ürün kullanmamıştım.

Bu kadar uğraştığınız için çok teşekkür ederim. Benim kısaca derdim şöyledir ki içinden çıkılmaz; Bassları çok çok seven, vuruculuğu çok arayan bir o kadar da tizlerin parlamasından nefret eden bir insanım. Sürekli birbirleriyle çelişen o kadar yorum görüyorum ki (Liberty3pro vs liberty4).

Acaba hangisini alsam diye durup düşünüyorum. Bir yerden liberty 3 pronun baslarının daha iyi olduğunu okuyorum, bir yerden liberty 4 ün. Bir yerden liberty 3 pronun tizlerinin liberty 4 e göre fazla olduğunu okuyorum, 5dk geçiyor aradan sırf tizlerinden ötürü liberty4 ü iade eden bir kullanıcının yorumunu okuyorum o kadar kafam doluyor ki. İncelemediğim ses grafiği kalmadı. İşi finansal ergonomik ve ses profili açısınından çok çok çok değerlendirdim. Hala karar veremedim. Sanırsam yarın amazondan açılıp kullanılsa dahi iade kabul ettikleri için liberty 3 proyu alacağım. Beğenirsem devam ederim. Beğenmezsem iade eder liberty4 alırım hepsiburadadan. (Amazonda liberty4 yok ) Hepsiburada kullanılmış ürünü iade almadığı için sorun yaşayacağımdan da çekiniyorum. Bu ekolayzer ayarlarını sorarak sizi meşgul etme sebebim de kesin olarak kullanmak zorunda kalacağımı bildiğim içindir.

Hiç bir zaman yüzüm gülmedi şu kulaklık işinde, hep bir arıza sürekli müşteri temsilcisi kargo takibi servisi falan cart curt. Diyorum sorun bende mi; yok arkadaş durduğu yerden bozuluyor. Jabra elite 4 aldım çok beğendim. Dedim tamam artık değiştirmem. 1 hafta sonra bozuldu. Değişim yaptım 2 ay yaptı aynı arızayı yaptı. Şimdi para iadesi yapacaklar bıktım artık cidden. Sizin de bu müzdarip olduğum konu hakkında yorumlarınız varsa bekliyorum.

Amazon'dan alıp iade edebilme gibi bi imkanınız varsa alıp deneyin hocam. Ve memnun kalırsanız eğer iade ihtimalinizin olmadığı bir üst model için riske girmenizi hiç önermem olası durumlar açısından. Şahsen bilmiyorum hijyenden ötürü bazı firmalar kulaklıklarda iade almayabiliyor, alacağınız kulaklığın satıcısının Amazon olmasına özen göstermenizi şiddetle tavsiye ederim.

Ben de bu kulaklıktan önce Xiaomi Airdots ve JBL T500BT kullanıyordum, ikisi de güzel idare etti beni fakat birisinin sağ eşini kaybedip birisinde de şarj konusunda sıkıntı yaşamaya başlayınca bütçemin de çok fazla olmamasından ötürü Note 3i'yi aldım ben de yaklaşık bir hafta önce.

Sizler de hangisini alacaksanız ondan memnun kalıp sorunsuz bir şekilde bunca uğraşa bir daha girmeden kullanabilirsiniz umarım hocam.

Çok sağolasın dediğiniz gibi ilk önce iade seçeneğimin olduğu şekilde amazon.com dan amazon satıcısından alıcam. Yarın tekrar arayacağım müşteri hizmetlerini bu konu için zaten. Beğenirsem yazarım değiştirmem. Beğenmezsem belki biraz beklerim ne de olsa 30 gün hakkım var. Bu 30 gün içinde belki fikrimde değişiklikler olur ya da amazona liberty 4 gelir tekrar amazondan alırım. Baktım yine olmadı iade edip hepsiburadadan alacağım gibi.

Yarın sizi de bilgilendirmek açısından amazon görüşmem sonrası buraya aktarırım. Sonrasında ürün deneyimlerimi olur da alırsam paylaşırım. Tekrardan çok teşekkür ediyorum. İyi geceler diliyorum.

Hocam ben de Liberty 4 ve Liberty 3 Pro arasında kaldım. Benim endişemde uygulamada yapılan EQ ayarının PC'de geçerli olup olmayacagı yönünde. Siz aldınız mı kulaklığı, tavsiyeniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…