Soundcore Liberty 4 EQ ayarları Windows'ta geçerli mi?

Hocam ben de Liberty 4 ve Liberty 3 Pro arasında kaldım. Benim endişemde uygulamada yapılan EQ ayarının PC'de geçerli olup olmayacagı yönünde. Siz aldınız mı kulaklığı, tavsiyeniz nedir?
Şener hocam şöyle söyleyeyim, tahmin ettiğim kadarıyla Bluetooth kulaklıklarda eq ayarlarınız içindeki çipe kaydoluyor. Demem o ki siz uygulama tarafında istediğiniz ayarı çekin, aynısını bilgisayar ve diğer mobil cihazlarda da alırsınız. Bizzat da denedim o yönden şüpheniz olmasın.
Kulaklıklara gelecek olursak; zamanında çok arada kaldığım için liberty4 ve 3pro yu aynı anda sipariş ettim. Bir süre ikisini de kullandım. Sizlere şunu söyleyeyim. Ekolayzırdan sonra net bir şekilde liberty 3pro derim. Her iki kulaklıkta da eq ayarlarını yapmama rağmen en iyi bassı açık ara 3 proda aldım. Ses temizliği bakımından yine 3pro derim. Son ses seviyeleri benzerler, bir fark hissedeceğinizi sanmıyorum. Anc yönünden çok fazla karşılaştırmadım ama 3pro nün anc si gayet yeterliydi. Transparan modu da tatmin eder. Ldac modunu da çok hissedemedim. İki kulaklık da zaten eq olmadan kullanılacak kulaklıklar değiller. Zira nötr sesleri oldukça rahatsız edici bilhassa 3 pronun tizleri çok parlak. Kesinlikle eq şart. Ama şunu söyleyeyim, ekolayzır yönünden beni çok yoran bir kulaklık oldu 3pro. 1 ay boyunca farklı farklı ekolayzerlar denedim. 1 ayın sonlarına doğru kulaklığı iade etmeyi düşünüyordum ki son bir şans olarak 1 hafta daha ekolayzer düzenlemeleri yaptım. Her gün farklı farklı müzikler dinler farklı ses profillerini denerdim. En sonunda kendime uygun sesi buldum ve 1 yıl boyunca bu şekilde kullandım.

1 yıl sonuna gelecek olursak
Kulaklığın 1 yılda şarj döngüsü tamamlandı ve ilk gün dahi 8 saatlik oynatma süresi iddiasına yaklaşamıyordu. İlk zamanlar 6 7 saat alıyordum ve 1 yıl ardından oynatma süresi 2 3 saatlere düştü. Anc açık olsa hele ldac açıp son ses seviyesinde kullansam şarjı yarım saat giderdi. Şarj döngüsü çok kısa sürede tamamlandığı için Amazon üzerinden zor bela iade ettim.

Size tavsiyem şudur; internette çokça kulaklıkları araştırdığımda herkesin buds 2 proyu önerdiğini görmüştüm. Açıkçası sürekli aynı yorumları görmekten bende buds2pro ya karşı bir ön yargı oluşmuştu. Liberty3proyu iade ettikten sonra bu kulaklığa bir şans vermek istedim. Bassları ve son ses seviyeleri Kesinlikle liberty 3 prodan daha yüksek halde. Sesi de gayet temiz ve liberty 3 proyu aratmadı. Anc modu ve transparan modu kullandığım modeller arasında açık ara en iyisi. İlk kullandığım zaman; daha doğrusu Liberty3pro yu kullandıktan sonra anc ve transparan modu beni hayrete düşürmüştü. Bu yönden Liberty3pro ve liberty4, buds2pro yla kıyaslanamaz bile. Ayrıca telefonumda ters şarj olduğu için buds2 proda ve liberty 3 proda kablosuz şarjı kullandım. Şunu da söyleyeyim. Liberty3pro nun kablosuz şarjı gerçekten çok yavaş. Buds2pro bu yönden daha hızlı kesinlikle. Sadece bir eksik özellik olarak şunu söyleyeyim. Buds2pro da maalesef çift cihaz desteği yok.
Sorduğunuz sorunun dışına çok fazla çıkmak istemediğim için yazıyı burada sonlandırıyorum. Başka bir sorunuz varsa seve seve cevaplarım. Model değişikliğinde bulunursanız buds2pro hakkında da elimden geldiğince deneyimlerimi aktarırım. Hayırlı ramazanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…