Soundcore Life Q10 alınır mı?

yumeko

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu modeli almayı düşünüyorum. Teknoloji cahili olduğumdan mıdır bilmem ama Soundcore markası bana çok bilindik gelmediği için size danışmak istiyorum. Bu kulaklık nasıldır? Bu fiyat arasında en iyi seçenek bu mudur? Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ben gayet severek kullanıyorum. Mid ve Tiz ortalama. Ama Bass sevmeyen birisi olarak Bass kalitesine hayran kaldım. Film izlerken titreşmesi(titreşim modülü olmamasına rağmen) ben de sinema salonunda izliyormuşum etkisi yarattı(Tabii Bass+ tuşuna basıyorum önceden).
Olumsuz olarak kafa bandının sert olması diyebilirim. Kulak yastıkları bir tık daha iyi olabilirdi. 5-6 saatten sonra ben de ağrı yapmaya başlıyor ancak benim kulaklar biraz kepçedir . Aklıma bunlar geldi şimdilik.

Yorumunuz için teşekkür ederim. İlk defa bütçesi yüksek (bana göre) alacağım için araştırma yapmaya ve araştırmaya çalışıyorum. 16 yaşındayım ve kulaklarım orta boyutta ve kepçe değiller. Ancak bana ne tür kulaklığın daha uyumlu olacağı konusunda kararsız kaldım. Kulakğı tam kaplamayan kulaklıkların tam oturmayacağı, ergonomik olmayacağını düşünerek pek almaya meyilli değilim ama JBL T500BT'de düşünmekteyim. Kulak içi kulaklıklara hiç bakmadım. Amacım film/dizi izlemek ve müzik dinlemek. Dışarıda da kullanacağım için kaba ve ağır olmasını istemiyorum ve dışarıdan ses almak istemiyorum. Eğer kulaklıklar hakkında bilginiz varsa bana önerebileceğiniz kulaklık var mıdır? Bütçem en fazla 350TL.

Valla ben de çok kararsızım bu konuda. Birine bakıyosun rahat değil diyolar, diğerine bakıyosun sesi şöyle diğerini bakıyosun malzemesi böyle. Sürekli bi caydırıcı sorunu çıkıyo. Bir de ben bu q10 da bir şey duydum fabrikasyon olarak hatalı mı ne çıkıyomuş. Sağ ve sol kulaklarda eşitsizlik varmış yani sağ ve sol taraftan birisi daha yüksek ses çıkartıyomuş. Sipariş vermiştim ama bu şikayetler yüzünden 30dk evvel iptal ettim fakat bu fiyata daha iyisini de bulamadım. Geri bu kulaklığı sipariş edicem sanırım.

Ben de onu duydum, ayrıca ağır bir kulaklık ve ben dışarıda da kullanacağım için sorun yaratacak gibi gözüktüğü için çok kararsız kaldım. Ne yapacağım bilmiyorum gerçekten...

Soundcore Life Q10 kulaklığını ben de kullanmıştım. Ancak bana çok ağır geldi. Başımı ağrıttı. O yüzden iade ettim. Ses kalitesi konusunda sıkıntı yoktu sadece basslar bana fazla gelmişti.

Şu an hangi kulaklığı kullanıyorsunuz?

Evet, Kulaklık ağırdır. Dışarıda yürürken takılacak bir ürün değil. Ben 260 Tl'ye aldım. Bu yüzden bana fiyat ve kalitesi olarak çok iyi geldi. Kulaklıkta benim için frekans önemlidir. Life q10 frekansı 20-44.000 hz yani cd kalitesinde performans verildiği yazıyor. Tercih etme sebebim ise buydu. Kulaklık Önerileri Ve Kulaklık Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz? Burayı okuyarak kulaklık için önemli olan noktaları öğrenebilirsin.

Selamlar. Ben de kullanıyorum kulaklığı. Kulaklığın tek sorunu biraz ağır olması. Bir saat falan kullandıktan sonra çıkarmanız gerekebilir. Onun dışında zaten Türkçe Rap dinliyorum genelde. Konserde gibi oluyorum. Şarkıyı kulağıma çok güzel bir şekilde veriyor. Bassları zaten dile gelmiş konuşuyorlar mükemmel. 300 civarı fiyat bandında daha iyisi yok diye düşünüyorum. Şarj o kadar uzun gidiyor ki, bazen şarjla çalıştığını unutabilirsiniz. Onun dışında AUX kablosunu takarak da dinleyebilirsiniz eğer şarjınız biterse, ben dizi izlerken AUX kablosunu kullanıyorum. AUX kablosu yanında geliyor bu arada.

Eğer okumaya üşendiyseniz özet: Alın.

Edit: Malzeme kalitesi bence gayet iyi. Kulaklığı büktüm çektim ama hâlâ gıcır gıcır maşallah. Pedleri de sanırsam suni deri. O yüzden sesi bayağı bir kesiyor.

Yorumun için teşekkür ederim ve hepsini okudum. Sanırım bu kulaklığı almayacağım sık sık dışarı çıktığımda, okula ya da kütüphaneye gittiğimde ağır olmasını istemiyorum ama gerçekten F/P ürünü. Keşke birazcık hafif olsaydı...
Teşekkür ederim, bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…